MENU

Bezoek showroom

Teak onderhoudspakket

Teak onderhoudspakket

Een compleet teak onderhoudspakket van &moss, waarmee u uw teak tuinmeubelen kunt schoonmaken en beschermen voor het hele seizoen.

65,-
Stel je vraag

Meer over het TEAK onderhoudspakket

Let op! De tijdelijke actieprijs is uitsluitend van toepassing op product verpakkingen met ons oude logo en is geldig zolang de voorraad strekt.

Het onderhouden van uw teak tuinmeubelen begint met het schoonmaken. &moss heeft een compleet teak onderhoudspakket samengesteld, bestaande uit een Teak Cleaner en een Teak Protector. Met de &moss Teak Cleaner reinigt u het teakhout diepgaand en verwijdert vuil, vlekken en groene aanslag. De Teak Cleaner herstelt tevens de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent de poriën van het hout voor een goede nabehandeling. Met de &moss Teak Protector beschermt u uw teakhouten tuinmeubelen tegen weersinvloeden en behoudt u langer de lichtbruine kleur van het teakhout. De Teak Protector is makkelijk en snel aan te brengen met de bijgeleverde spons en doeken. Wij hebben op deze pagina uitgebreid verteld op welke manier u de teak cleaner en protector kunt gebruiken voor het gewenste resultaat!

 

Lees meer

Specificaties

Levertijd

direct uit voorraad leverbaar

Materiaal

hout

Merk

&moss exclusive

Productsoort

onderhoud

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak