MENU

Bezoek showroom

Royal Design gaat verder als &moss

Lees meer | Kom langs

Buitenverlichting

Sfeervolle

Buitenverlichting

Maak kennis met de collectie buitenverlichting van &moss. Buitenverlichting is een must-have in de tuin. Naast de vaste terrasverlichting kunt u er voor kiezen om gezellige hoekjes of mooie objecten in de tuin extra uit te lichten. &moss is altijd op zoek naar mooie merken en denkt graag met u mee! Er zijn verschillende opties van verlichting mogelijk, denk aan de draagbare lampen van Fermob, Tjilzz of de mini-gashaardjes van Cosi.

Oplaadbare tuinverlichting

De oplaadbare lampen kunnen vooraf opgeladen worden en als het donker begint te worden, mee naar buiten worden genomen. Deze lampen zijn lichtgewicht, handig in gebruik en kunnen overal neergezet of neergehangen worden. Op de tafel, hangend in de boom of aan de pergola.

Tuinverlichting met mini gasflesje

De ultieme sfeermaker op uw terras zijn de gaslantaarntjes van Cosi. Ze geven sfeer en gezelligheid door de bewegende vlammetjes. Ze zijn handig te verplaatsen en makkelijk mee te nemen. Mooie vormgevingen en in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk onze collectie in de webshop en in onze showroom.

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?