MENU

Bezoek showroom

OOK OP DONDERDAGAVOND ZIJN WIJ NU TOT 21:00 OP AFSPRAAK GEOPEND

Maak een afspraak | Bekijk onze openingstijden

Teak protector

Teak protector

direct uit voorraad leverbaar

De warme honingkleur van jouw teak tuinmeubelen weer naar boven brengen? Dan biedt de teak protector uitkomst! Trekt snel in én zorgt voor extra bescherming.

45,- incl. 21% BTW
Stel je vraag

Meer over de teak protector

Wil je jouw teak tuinmeubelen nog beter beschermen tegen de zon en tegelijkertijd de prachtige warme honingkleur van het teak weer meer naar boven brengen? Gebruik dan onze teak protector! Anders dan bij een teak olie trekt de protector snel in het hout, waardoor je vettige olievlekken in je kussens en kleding vermijd. Daarnaast behoud de teak protector tot 4x langer zijn kleur. Gebruik de protector in combinatie met de teak cleaner en shield voor optimaal resultaat.

Hoe gebruik je de protector?

  1. Trek voordat je begint beschermende handschoenen aan en zorg dat de vloer onder je tuinmeubel is afgedekt om mogelijke vlekken te voorkomen.
  2. Heb je het tuinmeubel al wat langer staan? Gebruik dan eerst een teak cleaner om het tuinmeubel grondig schoon te maken. Hoe je deze het beste kunt gebruiken lees je op productpagina van onze teak cleaner. Heb je het tuinmeubel juist recentelijk nieuw aangeschaft? Dan is het gebruik van een teak cleaner niet nodig.
  3. Voelt het teak (na de behandeling met de teak cleaner) nog ruw aan? Schuur het dan licht op en verwijder daarna al het overgebleven stof. Zorg er hierbij voor dat het teak 100% droog en stofvrij is.
  4. Schud vervolgens de protector goed door. Doe dit tenminste 1 minuut om ongelijke kleuring te voorkomen.
  5. Test de teak protector dan op een kleine, minder zichtbare plaats om te controleren of de kleur goed verdeeld is en deze aan je verwachtingen voldoet.
  6. Als dit naar wens is breng je vervolgens de protector dun aan met een pluisvrije doek.
  7. Laat het tuinmeubel dan zo’n 30 minuten drogen, waarna je een tweede dunne laag van de protector aanbrengt.
  8. Laat het tuinmeubel vervolgens weer aan de lucht drogen. Na enkele uren zal de protector goed ingetrokken zijn en is je tuinmeubel weer als nieuw!

Wil je naast het behouden van de honingbruine kleur je tuinmeubel ook gelijk goed beschermen tegen vuil en vet? Gebruik dan naast deze protector ook onze teak shield. Deze brengt een dun onzichtbaar laagje aan op de meubelen waardoor vlekken zoals koffie, olijfolie of wijn zich niet kunnen hechten aan de tuinmeubelen.

Lees meer

Specificaties

Levertijd

direct uit voorraad leverbaar

Lengte

11cm

Breedte

6cm

Hoogte

25cm

Inhoud

1l

Productsoort

onderhoud

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
Wij denken graag met je mee

Stel gerust je vraag  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak

  Open Whatsapp
  Stuur ons een Whatsapp
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je ergens mee helpen?