MENU

Bezoek showroom

OOK OP DONDERDAGAVOND ZIJN WIJ NU TOT 21:00 OP AFSPRAAK GEOPEND

Maak een afspraak | Bekijk onze openingstijden

Tuinstylingadvies

Prachtige meubelen in je tuin, maar mis je nog de finishing touch? Dan komen wij graag bij je langs voor tuinstylingadvies om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Van mooie schalen tot stijlvolle sierkussens en van luxe buitenkleden tot gezellige poefs en bijzettafeltjes, wij maken jouw tuin helemaal af! Zodat je straks op en top van het ultieme buitenleven kunt genieten.

 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Creatieve ideeën
  • Deskundig advies
  • Topkwaliteit producten
styling-advies-aan-huis

Stap 2: Deel je wensen

Voordat we bij je langskomen, horen we graag of je nog wensen hebt. Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar een leuk bijzettafeltje of mooie kussens? Of zijn er bepaalde kleuren die je mooi vind? Dan horen wij het graag van je! Ook ontvangen wij graag enkele foto’s van je tuin. Zo kunnen wij er namelijk voor zorgen dat we passende items naar je meenemen.

tuin-styling
styling-advies

Stap 3: Laat je inspireren

Op de dag van de geplande afspraak staat onze styliste voor je deur met een bus vol mooie tuin decoratie items. Mocht je nog aanvullende wensen hebben, dan kun je dit ter plekke nog met haar bespreken. Alles duidelijk? Dan gaat onze styliste direct voor je aan de slag!

Na ongeveer een uur is onze styliste klaar met stijlen en vertelt ze je graag meer over de producten die ze voor jouw tuin heeft geselecteerd en waarom deze zo goed aansluiten. Hierna kun jij zelf bepalen welke items je graag zou willen houden. Je betaalt hierbij enkel voor de producten die je afneemt en de geboden service.

Stap 4: Optimaal genieten

Als onze styliste weer is vertrokken kun jij je ongegeneerd terugtrekken in eigen tuin. Een prachtige, ‘nieuwe’ plek waar je je heerlijk thuis kunt voelen en die vooral niet langer meer onderdoet voor je interieur. Niets houdt je dan ook meer tegen om van het ultieme buitenleven te kunnen genieten!

stylingadvies-aan-huis
  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?