MENU

Bezoek showroom

Royal Design gaat verder als &moss

Lees meer | Kom langs

Beschermhoezen tuinmeubelen

Tuinmeubel hoezen

Het is alweer september. De mooie zomermaanden liggen achter ons. Voorlopig zal het wel afgelopen zijn met het buiten eten en loungen. Tijd dus om uw buitenmeubelen winterklaar te maken met tuinmeubel hoezen.

 

Hoezen loungeset

Een loungeset, tuinmeubel of parasol koopt u niet voor een seizoen. Daarom is het onderhoud van uw tuinmeubelen van groot belang. Geen enkel tuinset gedijt goed bij het wisselvallige weer in ons kikkerlandje. Teakhouten tuinmeubelen kunnen alle seizoenen buiten blijven staan, maar hebben in het herfstachtige najaar en de koude winter wel te lijden. Bovendien kunnen ze ontzettend vies worden door groene aanslag, mos e.d. Rotan tuinmeubelen moeten sowieso opgeborgen worden tijdens de wintermaanden. Heeft u de ruimte dan raden wij u aan al uw teakhouten en rieten tuinmeubelen op te bergen op een droge plaats. Helaas hebben we niet allemaal een grote schuur of veranda waar onze meubelen gedurende het koude seizoen opgeborgen kunnen worden. Een beschermhoes voor uw tuinset is dan een uitkomst. Niet altijd even charmant, wel functioneel. Bekijk hieronder onze verschillende hoezen voor uw loungeset!

Tuinset hoezen

Tuinsets zijn er in verschillende soorten, maten en vormen, maar onze tuinset hoezen ook! Wij hebben in onze collectie voor elk formaat een passende beschermhoes. Onze hoezen zijn van het merk Eurotrail. Zij hebben op innovatieve wijze de beste hoezen voor tuinmeubels ontwikkeld. Deze zijn namelijk UV-, vuil- en vochtwerend. Niet zomaar een beschermhoes, maar een ademende beschermhoes wel te verstaan. Het is belangrijk dat de tuinmeubelen niet gaan zweten onder de hoes. De tuinmeubel hoezen van Eurotrail zijn gemaakt van SFS materiaal.  Dit materiaal zorgt ervoor dat de hoes ademend is en eventueel condenswater kan verdampen. Een van de meest voorkomende redenen dat het ‘weer’ in de meubelen trekt.  Zeker bij houten en rieten tuinmeubelen is het van belang dat de beschermhoes kan ademen.

SFS-3 serie

Eurotrail heeft een complete serie beschermhoezen ontwikkeld in verschillende maten en vormen. De beschermhoezen van SFS materiaal zijn gemaakt van optimaal waterafstotende textiel welke is opgebouwd uit 3 lagen. Tussen deze lagen is een ademend membraam en zijn deze hoezen nagenoeg waterdicht. De extra ventilatiekleppen aan de zijkant van de hoezen zorgen voor voldoende ventilatie, waardoor condensvorming zo optimaal mogelijk wordt voorkomen. Het is wel van belang om regelmatig te luchten en te zorgen dat het water niet op de hoes blijft staan.

De beschermhoes is niet alleen handig tijdens de wintermaanden. Ook tijdens de zomermaanden kunt u de beschermhoes gebruiken. Heeft u een loungeset aangeschaft met mooie kussens en wilt u niet dat deze steeds nat regenen, vuil worden of vogels hun behoefte erop doen? Elke avond de kussens binnen leggen is een enorme klus. De loungeset beschermhoes er ’s avonds even overheen doen, kan snel en eenvoudig.

 

Beschermhoes loungekussens

Wij raden u altijd aan uw loungekussens tijdens de wintermaanden op een droge plaats op te bergen. Bijvoorbeeld in de schuur, tuinhuis of op zolder. Heel handig zijn hiervoor de draagtassen in onze collectie. Deze draagtassen zijn groot qua formaat, zodat er minimaal 2 set loungekussens in passen. Zo beschermt u uw loungekussens, ondanks dat ze binnen liggen tegen stof en vuil. Op deze manier kunt u het onderhoud beperken. Voor meer informatie over het onderhoud van alle soorten tuinmeubelen en kussens, verwijzen wij  u graag naar onze onderhoudspagina.

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?