MENU

Bezoek showroom

Onze tweedekans collectie is aangevuld

Bekijk het aanbod | Bezoek onze showroom

Tweedekans tuinmeubelen

Luxe tweedekans tuinmeubelen

Op zoek naar een luxe outlet vol design tuinmeubelen? Dan zit je op deze tweedekans tuinmeubelen pagina van &moss helemaal goed. Hier bieden we namelijk bepaalde producten uit onze exclusieve tuinmeubelen collectie aan tegen een gereduceerd tarief. Dit omvat show- en proefmodellen, producten die zijn gebruikt voor een fotoshoot of binnenkort uit onze collectie gaan. Ook tuinmeubelen met lichte schade of producten die wij hebben hersteld bieden wij aan als tweedekans.

De tweedekans producten in onze luxe tuinmeubelen outlet zijn onderverdeeld in drie categorieën: als nieuw, lichte schade en hersteld. Producten die als nieuw zijn, zien er nog tip top uit en zijn eigenlijk niet van nieuw te onderscheiden. We bieden ze aan als tweedekans, omdat  de verpakking bijvoorbeeld ontbreekt of het één van de laatste items uit de collectie betreft.

Producten met lichte schade hebben een paar kleine krasjes, vlekken of oneffenheden. Deze zitten in de meeste gevallen op minder opvallende plekken en zijn vaak ook nog te herstellen. Herstelde producten zijn producten die al een tijdje buiten hebben gestaan en enige vorm van (transport)schade hebben opgelopen. Hierbij hebben wij reparaties uitgevoerd en eventueel onderdelen vervangen.

Luxe loungeset outlet

In onze design tuinmeubelen outlet hebben we ook regelmatig luxe loungesets in de aanbieding. Van elegante, kleine loungesets voor op het balkon tot uitgebreide modulaire loungesets voor op het terras. Luxe outdoor kussens zijn bij ons in de meeste gevallen standaard inbegrepen. Zit er op dit moment niet helemaal tussen wat je zoekt? Wees dan gerust, het aanbod veranderd namelijk met enige regelmaat!

Luxe tuinstoelen aanbieding

Design tuinstoelen tegen outlet prijzen? Neem dan een kijkje bij de tweedekans tuinmeubelen van &moss. Deze prachtige tuinstoelen hebben bijvoorbeeld een tijdje in onze showroom gestaan of gaan binnenkort onze collectie verlaten. Vaak zien ze er dan ook nog uit als nieuw. De voorraad is beperkt, dus pak snel je kans met één van onze mooie luxe tuinstoelen aanbiedingen.

Design tuintafel outlet

Op zoek naar een design tuintafel voor een niet al te hoge prijs? Neem dan een kijkje in onze tweedekans design tuintafel outlet. Van 4- tot 10-persoons en van dining tot low dining, we hebben voor ieder wat wils. Wil je jouw tuin gelijk helemaal af maken? Dan hebben we in veel gevallen ook bijpassende stoelen in de sale. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of bekijk onze complete tweedekans tuinsets.

Design tuinset aanbieding

Maak jouw tuin nu extra voordelig, helemaal compleet met een luxe tuinset aanbieding. Zowel de tafels als de stoelen en/of banken van onze tuinsets sluiten perfect op elkaar aan. Ze vormen dezelfde mooie lijnen en maken tezamen een krachtig statement voor op jouw terras. De meeste van onze tuinsets zijn voorzien van luxe outdoor kussens, zodat je samen met het hele gezin, comfortabel buiten kunt genieten tot in de late uurtjes.

Veelgestelde vragen tweedekans tuinmeubelen

Wat zijn tweedekans tuinmeubelen?

Tweedekans tuinmeubelen zijn heel simpel gezegd tuinmeubelen, die wat ons betreft een tweedekans verdienen. Het zijn bijvoorbeeld oud showroommodellen of producten die licht zijn beschadigd. Ook tuinmeubelen die binnenkort uit de collectie gaan of die mee zijn geweest op een fotoshoot beschouwen wij als tweedekans producten.

Deze tuinmeubelen zien er vaak nog zo goed als nieuw uit. De kwaliteit is dan ook nog steeds goed, alleen kunnen deze producten in onze ogen niet meer als nieuw worden verkocht. Daarom worden ze tegen een gereduceerd tarief aangeboden als tweedekans tuinmeubel.

 

Wat is het verschil tussen tweedehands en tweedekans tuinmeubelen?

Tweedekans tuinmeubelen hebben een eerdere eigenaar gehad, terwijl dit bij tweedekans tuinmeubelen lang niet altijd het geval is. Veel van de tweedekans items die wij bijvoorbeeld aanbieden zijn proef- of showroommodellen. Ook zijn er een aantal mee geweest op fotoshoot of betreffen het producten die binnenkort uit het assortiment gaan.

Anders dan tweedehands tuinmeubelen zijn tweedekans producten vaak dus nog zo goed als nieuw.

 

Hoe lang gaan tweedekans tuinmeubelen mee?

Dit hangt af van het specifieke product en het materiaal waarvan het is gemaakt. Aangezien het overgrote deel van de tweedekans tuinmeubelen nieuw of zo goed als nieuw zijn, is de levensduur nog net zo lang als het product uit onze reguliere collectie. Zo gaan onze teak tuinmeubelen zeker 25 jaar mee. Gietijzer en aluminium gaan met gemak zelfs een leven lang mee.

Sommige tuinmeubelen die worden aangeboden als tweedekans hebben een tijdje buiten gestaan of zijn niet door onze kwaliteitscontrole heen gekomen. In de meeste gevallen is hierdoor de levensduur echter niet aangetast. Ze zijn netjes hersteld of komen zelfs nog nieuw uit de verpakking. Mocht de verwachte levensduur toch minder zijn dan bij onze nieuwe producten dan staat dit expliciet vermeld op de betreffende productpagina.

 

Hoe lang heb ik garantie op tweedekans tuinmeubelen?

Op onze tweedekans tuinmeubelen zit net zoals op de rest van onze collectie een wettelijke garantie van 2 jaar. Dit betekent dat het product datgene is of moet doen wat jij er in alle redelijkheid van mag verwachten. Doet dit het niet dan zullen gebreken of defecten aan het product tot 2 jaar na levering kosteloos worden hersteld, dan wel vervangen.

Hou er wel rekening mee, dat als je garantie wil claimen, dit wil moet voldoen aan onze algemene garantievoorwaarden. Zo wordt er op zaken zoals gebruiksslijtage of product gebonden eigenschappen geen garantie verstrekt.

Voor tweedekans producten is het daarnaast niet mogelijk om garantie te claimen op eventuele schades, vlekken en/of oneffenheden die al aanwezig waren bij aankoop. Voor producten die niet door onze kwaliteitscontrole heen zijn gekomen (B-keus), kun je daarbij ook geen aanspraak maken op de garantie als het product in verhouding snel minder mooi wordt. Denk hierbij aan kussens die verkleuren of lijmverbindingen in hout die open gaan staan. Mocht het een B-keus product betreffen, dan staat dit vermeld op de productpagina en wordt dit tevens gecommuniceerd bij aankoop.

 

Wanneer kun je het beste tuinmeubelen kopen?

In principe kun je het hele jaar door goed tuinmeubelen kopen. Als je voordeliger uit wil zijn, is de tweede helft van het jaar (juli – december) vaak de beste keuze. Veel tuinmeubel bedrijven beginnen namelijk met hun sale vanaf juli. Waarbij er met ingang van het nieuwe jaar ook vaak weer nieuwe prijzen worden bepaald.

Bij &moss doen we niet aan een luxe tuinmeubelen sale. In plaats daarvan proberen we onze prijzen het hele jaar door zo scherp mogelijk te houden. Wel kan het in de periode maart – juni, relatief druk zijn, waardoor de levertijden ook wat verder kunnen oplopen. Wil je jouw tuinmeubelen graag voor een bepaalde datum in huis? Dan raden we aan om buiten deze periode jouw tuinmeubelen aan te schaffen. Uiteraard kunnen wij het dan wel op een later moment bij je komen leveren.

Toch op zoek naar een mooie aanbieding? Hou dan onze tweedekans producten pagina goed in de gaten. Hier plaatsen wij namelijk het hele jaar door nieuw aanbod op. In de zomermaanden wordt deze vaak het meest aangevuld, aangezien we dan onze showroom klaar willen maken voor het volgende seizoen.

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?