MENU

Bezoek showroom

Royal Design gaat verder als &moss

Lees meer | Kom langs
Persoonlijk stijladvies

voor jouw tuin en terras

Tuinadvies &moss

Terrasadvies op maat? Design jouw terras samen met ons

Geen idee hoe u start met de inrichting van uw terras en tuin? Of heeft u styling advies nodig om uw tuin aan te kleden en sfeer te geven. Graag denken wij met u mee d.m.v. een terrasadvies op maat.

De smaak, gevoelig en verfijnd, is de vulling van elk project dat de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Het buitenleven wordt ingericht met dezelfde zorg voor het interieur; leven in de tuin, op het terras of onder de veranda. Het buitenleven en binnenleven vloeit in harmonie met elkaar over. Een luxe van nu: het welzijn door de tijd die we aan onszelf besteden.

Hoe kies je de juiste tuinmeubelen?

Tips

De tuinmeubelen van &moss zijn nauw verbonden met de externe omgeving, waar de kleuren van de materialen kunnen veranderen en verschuiven, op zoek naar een unieke balans met de omgeving. Een ware zoektocht naar het vinden van de juiste loungemeubelen daar helpen wij u graag bij. Samen met u kijken wij naar de perfecte balans tussen uw terras en tuin. En voor het optimale zitcomfort werken wij met hoogwaardig kwaliteit loungekussens op maat en stoffen die uitermate geschikt zijn voor exterieur.

Zorg voor de juiste balans in vormen, kleuren en verlichting

De veelzijdigheid met elegantie tussen binnen en buiten te bewegen en te veranderen waar kleuren en materialen samenvloeien in harmonie. Uw terras beschrijft gezellige sferen en is de plek waar u samenkomt met familie en vrienden. De buiten meubelen passen zich aan aan alle omgevingen, om modulair te zijn en kruiselings te matchen met elk ander meubel, een omgeving te creëren waarin een ieder zich thuis voelt.

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om samen met ons uw terras tot een uitzonderlijk project te maken. Benieuwd naar andere gerealiseerde projecten? Bekijk dan onze projecten pagina.

Voordelen

Van een terrasadvies

✔ Maak een afspraak in onze showroom, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

✔ Neem een plattegrond, schets of foto’s van uw terras mee, zodat wij direct een passend advies kunnen geven.

✔ U krijgt persoonlijk advies van onze ontwerpers. Twijfelt u over de stof? Of over de opstelling? Wij denken graag met u mee en reiken verhelderende ideeën aan.

✔ Optimaal resultaat: met de juiste tips, haalt u het beste uit uw tuin en terras.

 

Terras design exterieur plan
Terrasinrichting

ook voor hotels, restaurants, appartementen en gemeente parken

Zowel voor de inrichting van uw terras zijn wij ook gespecialiseerd in project inrichting van terrassen en lounges. Van terras ontwerp voor de horeca tot aan de inrichting van een park tuin in de stad.  Natuurlijk, warm, gastvrij en goed uitgebalanceerd in vormen daar draait het om bij het ontwerp waar mensen samen komen in groepsverband. Het inrichten van terrassen bij grootschalige projecten is esthetiek van wezenlijk belang in combinatie met verfijnde details en ultiem zitcomfort. &moss geeft u graag persoonlijk advies op maat over de juiste terrasinrichting waar iedere gast, client, bewoner, stedeling of toerist een uitgerust moment ervaart in een merkenswaardige setting.

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?