MENU

Bezoek showroom

OOK OP DONDERDAGAVOND ZIJN WIJ NU TOT 21:00 OP AFSPRAAK GEOPEND

Maak een afspraak | Bekijk onze openingstijden

Persoonlijk tuinadvies

Wil je jouw tuin, balkon of dakterras een upgrade geven, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak dan een afspraak met een van onze stylistes voor persoonlijk tuinadvies. Dit kan in de winkel, online of zelfs telefonisch: wat jou het beste uitkomt! Wij horen graag jouw wensen zodat wij een passend én verrassend voorstel voor je kunnen maken.

Met onze jarenlange ervaring weten we namelijk als geen ander waar je rekening mee moet houden bij de inrichting van jouw terras. Ook kennen we onze producten door en door, waardoor we snel en gemakkelijk met je mee kunnen denken!

tuinadvies-op-maat
tuinplan maken

Wat kun je van ons verwachten?

  • Eerlijke tips
  • Goede ideeën
  • Een mood board
  • Een productenlijst
  • Een gedetailleerde plattegrond
tuin-plan

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1:
Neem contact op

Stap 2:
Deel je wensen

Stap 3:
Wij gaan aan de slag

Stap 4:
Laat je adviseren

Stap 5:
Breng het plan tot leven

Stap 2: Deel je wensen

Voordat we voor je aan de slag kunnen, willen we graag meer weten over jouw tuin en persoonlijke voorkeuren. Welke stijlen vind je bijvoorbeeld mooi? Zijn er al producten die je aanspreken of heb je foto’s van andere tuinen die je mooi vindt? Des te meer wij van je weten, des te beter wij een passend ontwerp voor je kunnen maken.

Onze styliste zal daarom binnen een week na de aanvraag telefonisch contact met je opnemen om je wensen door te spreken. Hierbij zullen we je ook vragen om de globale maten van je tuin en de bijbehorende terrassen. Beschik je daarnaast over foto’s of zelfs een plattegrond van je tuin? Dan ontvangen wij deze ook graag! Zo kunnen we namelijk nog gerichter voor je aan de slag.

poolhouse-inrichten
advies-tuininrichting

Stap 3: Laat het werk aan ons over

Zodra we jouw wensen in kaart hebben en alle eventuele documenten van je hebben ontvangen, gaat onze styliste voor je aan de slag! Zo transformeren we jouw wensen naar een prachtig tuinontwerp met moodboard en stylingadvies. Waarna we je van harte uitnodigen om deze met ons door te nemen.

Stap 4: Laat je adviseren

Tijdens de geplande afspraak bespreken we in circa 45 minuten jouw wensen in detail door en ontvang je van ons een uitgebreid kleuren, materialen en producten advies. Ook beantwoorden we al je vragen en helpen we je graag met alles waar je tegenaan loopt bij de inrichting van jouw tuin. Aan de hand van jouw input en onze jarenlange ervaring kom je zo, samen met onze styliste, tot het perfecte visuele tuinplan.

Stap 5: Breng jouw tuinplan tot leven

Ga zelf met jouw tuinplan aan de slag of laat ons je helpen om het plan tot leven te laten komen! Wil je het liever eerst allemaal nog even laten bezinken, dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem. De afspraak is namelijk geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. Mocht je na afloop van de afspraak nog vragen hebben, dan kun je altijd nog even contact met ons opnemen. Dan helpen we je graag!

Tuinadvies voor bedrijven en instellingen

Naast de inrichting van veel privé terrassen hebben wij in de loop der jaren ook veel ervaring opgedaan met projectinrichting. Van terras ontwerpen voor de horeca tot aan de inrichting van een openbaar park en luxe bedrijfstuinen, elk project is wat ons betreft uniek. Ben jij zelf ook bezig met een uniek project en wil je graag dat we met je meedenken? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bespreken we graag de mogelijkheden.

luxe-tuin-inrichting
  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?