MENU

Bezoek showroom

Royal Design gaat verder als &moss

Lees meer | Kom langs

Parasols

Luxe

Parasols

Maak kennis met de collectie parasols van &moss. We willen het vooral heel erg goed doen. We kiezen daarom altijd voor kwaliteit, maar verliezen daarbij de esthetiek niet uit het oog. De parasol moet behalve goed, ook mooi zijn. Het is immers de eyecatcher in uw achtertuin. We hebben daarom gekozen voor de parasols van het merk Borek. Borek heeft een uitgebreide collectie parasols van elegante en eigentijdse klasse.

Er zijn verschillende mogelijkheden als u op zoek bent naar een parasol. Er zijn veel verschillende soorten en maten parasols, maar ze zijn in ieder geval in twee categorieën in te delen. We hebben namelijk de zweefparasol en de klassieke stokparasol. De stokparasol met de mast in het midden van het parasoldoek en de zweefparasol of ook wel vrijhangende parasol genoemd met de mast aan de zijkant. Welke parasol nu het beste bij u past, hangt af van uw situatie.

Stokparasol

De bekendste en het oudste model parasol is de stokparasol. Met de mast in het midden, biedt de parasol stabiliteit. Komt de parasol op een terras te staan waar deze veel wind vangt, dan is de keuze voor een stokparasol wellicht verstandiger. Voor wat  betreft de masten heeft u de keuze uit een mast van hout, metaal of aluminium. &moss biedt kantelbare en niet-kantelbare stokparasols aan. Daarnaast heeft u de keuze uit rechthoekige, ronde en vierkante doeken.

Vrijhangende parasol

Het voordeel van een vrijhangende parasol is dat de parasol wat verder van uw tuinset geplaatst kan worden en de paal niet in de weg staat. Ook is deze parasol makkelijk te draaien en te kantelen, waardoor u het parasoldoek met de zon mee kunt verplaatsen zonder de mast te hoeven te verplaatsen. Zo heeft u altijd een plekje in de schaduw.

De vrijhangende of zweefparasols van &moss zijn zeer exclusief en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, vormen en kleuren. De masten van de zweefparasols zijn gemaakt van aluminium, teak of een combinatie van beide. Een van de nieuwste en kwalitatief sterke zweefparasols zijn die van Borek. Wij werken graag met dit merk samen. Zij blijven vernieuwend en hebben een uitgebreide collectie luxe parasols.

Om het doek van de parasol in optimale conditie te houden, raden wij u aan om een beschermhoes aan te schaffen voor de parasol. Net als de parasols zijn deze gebruiksvriendelijk. Bovendien zorgen ze ervoor dat uw parasol mooi blijft en als u geen opbergruimte heeft,  de hele winter buiten kan blijven staan.

Uiteraard hebben we in de collectie voor elke parasol een bijpassende voet. Wij adviseren u graag met het maken van de juiste keuzes. Bekijk onze collectie luxe parasols in onze showroom.

 

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?