MENU

Bezoek showroom

OOK OP DONDERDAGAVOND ZIJN WIJ NU TOT 21:00 OP AFSPRAAK GEOPEND

Maak een afspraak | Bekijk onze openingstijden

Design terrasverwarmers

Zit er het hele jaar door warmpjes bij

Luxe design terrasverwarmers

Als de avonden kouder zijn, biedt een luxe terrasverwarmer uitkomst! Er is een grote verscheidenheid aan luxe design heaters. Zo heb je de keuze tussen luxe elektrische terrasverwarming en heaters die werken op gas.

Ook is er veel variatie in het design van de terrasverwarmers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een staande terrasheater welke handig verplaatsbaar is? Of pendelende of hangende modellen die zorgen voor de verspreiding van de warmte van bovenaf? Je keuze hangt vaak samen met de ruimte die je tot je beschikking hebt en de eventuele aansluitingen van gas en elektra.

Exclusieve staande terrasverwarmers

Uiteraard kun je je terras verwarmen met een houtkachel of gezellig de vuurkorf aansteken, maar een exclusieve staande elektrische terrasverwarmer op voet is vaak handiger en geeft ook nog is meer warmte! Je kan de staande heater namelijk overal in je tuin plaatsen.

Door de aangename warmte die de luxe heater verspreidt, kun je eindeloos genieten van lange zomeravonden. In het assortiment van &moss hebben we exclusieve design terrasheaters van Heatsail opgenomen. De Heatsail collectie is meer dan alleen luxe terrasverwarming, het zijn stijlvolle design objecten die je tuin de allure geven die het verdient.

Hangende design terrasverwarmers

Is de vloeroppervlakte wat beperkter of wil je je mooie hoge plafond goed tot z’n recht laten komen? Overweeg dan de aanschaf van een hangende terrasverwarmer! De plafondheaters van &moss zijn niet alleen functioneel, vanwege de verwarming en verlichting, maar ook stijlvol en verfijnd.

De exclusieve hangende heaters zijn in meerdere uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. De esthetisch vormgegeven, ronde DOME en de stijlvolle design tafelheater BEEM combineren aangename warmte met sfeervolle verlichting.

Luxe designkachels

Een luxe design terraskachel is een mooie toevoeging aan iedere veranda. Het geeft de mogelijkheid om alle seizoenen heerlijk buiten door te brengen. Een exclusieve loungeset in combinatie met een luxe terrasverwarmer uit onze collectie biedt dezelfde comfortabele woonervaring als binnen en tilt je buitenomgeving naar een hoger niveau.

Moderne tafelheaters

Bij de moderne tafelheater denken we direct het verwarmen van de omgeving, maar Heatsail komt nu met een zeer innovatieve design variant; terrasverwarmer, verlichting én verkoeling in één. De hangende terrasverwarmer BEEM van Heatsail is een enorme blikvanger boven je tuintafel en verspreidt een aangename warmte dankzij de VER-infraroodstralen.

Iets te warm in de zomer? Het ingebouwde vernevelingssysteem van de BEEM geeft een aangename verkoeling en koelt tot maar liefst 15 graden. De volledige Heatsail collectie is opgenomen in het assortiment van &moss. Voor meer informatie nodigen we je van harte uit in onze showroom en laten we je graag de ‘warmte’ ervaren.

 

Design terrasverwarmers met verlichting

De exclusieve collectie terrasverwarmers met verlichting van Heatsail vind je bij &moss. In de wereld van de heaters voor buiten is dit een innovatief staaltje design én functionaliteit in één. De high-end terrasverwarmer met geïntegreerde lamp is dé blikvanger voor op je terras door z’n tijdloze vormgeving en krachtige uitstraling.

De exclusieve heater met lamp kan worden omschreven als een onmisbaar element voor buiten. Simpel, krachtig en no-nonsense. Meerdere modellen van de warmtelamp en uitvoeringen staan opgesteld in onze showroom.

 

Luxe terrasverwarmers met afstandbediening

Het bedieningspaneel van de DISC en de DOME terrasheaters van Heatsail zijn discreet aan de achterkant geplaatst, maar kan ook bediend worden met de meegeleverde afstandsbediening. Met een simpele druk op de knop van de afstandsbediening verspreidt de strak belijnde luxe terrasverwarmer sfeervol licht én warmte dankzij de onzichtbare infraroodstralen.

Vanuit je luie stoel regel je eenvoudig de gewenste temperatuur en verlichting. Naast dat de terrasverwarming met afstandsbediening regelbaar is, is deze in de meeste gevallen ook verplaatsbaar. Kom en ontdek de bijzondere en exclusieve collectie terrasverwarming van het innovatieve Belgische Heatsail, welke we in luxe elektrische terrasverwarmers van het Belgische Heatsail hebben een laag energieverbruik en geen uitstoot van CO2. Met een verbruik van slechts 3.22 kW/h verbruiken de terrasheaters minder energie dan soortgelijke producten, zonder in te leveren aan warmte capaciteit. Dit komt neer op ca. 70 cent per uur.

Bovendien zijn de heaters voorzien van discrete FAR-infrarood verwarmingselementen, welke zorgen voor de meest aangename warmte die makkelijk door je huid wordt opgenomen. Bijkomend voordeel; FAR-infrarood stralen werken helend en ontgiftend.

Waar moet je op letten bij aankoop van een terrasverwarmer?

Naast het model en design is het vermogen het belangrijkste kenmerk van buitenverwarming. Welke heater je kiest en het vermogen wat je nodig hebt, is met name afhankelijk van de ruimte die je wilt verwarmen. Zo maakt het een groot verschil of je de terrasverwarming in je veranda plaatst of op een open terras waar veel wind staat.

In de veranda is zowel elektrisch terrasverwarming als gas een goede optie. Op een open terras in de tuin is het beter de omgeving te verwarmen met een korte golf heater op basis van FAR-infrarood, want deze geven stralingswarmte die je direct op je lichaam voelt en die niet kan verwaaien.

Veelgestelde vragen design terrasverwarmers

Wat voor terrasverwarmer heb ik nodig?

Er zijn diverse modellen tuin heaters verkrijgbaar in onze collectie, die allemaal zo hun eigen ideale toepassing hebben. Een heater met meer vermogen, geeft meer warmte, zeker als deze ook nog eens in een af te sluiten overkapping staat. Daarentegen is het niet verstandig een terrasverwarmer op gas in een afgesloten veranda te plaatsen.

Elektrische terrasverwarmers kunnen zowel onder een houten overkapping als in de tuin geplaatst worden. De meest innovatieve heaters in de collectie van &moss zijn voorzien van FAR-infrarood verwarmingselementen en hebben een stralingsbereik van 5 meter.

Welke terrasverwarming is het beste?

Welke terrasverwarmer voor jou de beste koop is, hangt samen met de plaats waar je de terrasverwarmer wil plaatsen. In onze collectie hebben we de elektrische design heaters van Heatsail opgenomen, aangezien deze zowel in een veranda, patio of tuinhuis geplaatst kunnen worden, maar ook in de tuin.

Bovendien zijn de modellen van Heatsail verkrijgbaar als staande terrasverwarmer, hangende heater aan plafond of aan de muur. Door het kwalitatief hoogwaardige materiaalgebruik en de keuze voor efficiënte en duurzame keramische verwarmingselementen zijn de design terrasverwarmers nagenoeg onderhoudsvrij.

Wat is de beste plek voor een heater onder een overkapping?

Accentueer je hoge plafond in de veranda met de pendelende design heater van Heatsail en geniet van alle seizoenen in een aangename warmte. Geen hoog plafond? Dan is de terrasverwarmer BEEM van Heatsail een mooi alternatief in de overkapping.

Deze langwerpige heater die tot een lengte van 5200 mm verkrijgbaar is, verwarmt alle gasten aan de lange tuintafel. Geef je de voorkeur aan een verplaatsbare heater, zodat je nog eens kan variëren van opstelling, bekijk dan direct ons assortiment terrasheaters.

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?