MENU

Bezoek showroom

OOK OP DONDERDAGAVOND ZIJN WIJ NU TOT 21:00 OP AFSPRAAK GEOPEND

Maak een afspraak | Bekijk onze openingstijden

Over ons

Onze filosofie

Bij &MOSS weten we als geen ander hoe druk het leven soms kan zijn en hoe belangrijk het is om tot rust te komen. Daarom realiseren wij al bijna 20 jaar de ultieme buitenruimtes voor onze klanten. Hier kunnen zij genieten van vrijheid en zich afsluiten van het drukke, gehaaste (binnen)leven. Rust, warmte en eenheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

&MOSS: Making the Outdoors Simply Sophisticated

Onze merknaam zegt het eigenlijk al: rust creëer je met eenvoud. Onze collectie bestaat dan ook enkel uit pure producten met een tijdloos design. Onze klant staat daarbij altijd voorop. Ieders ultieme buitenruimte is immers anders. Daarom hechten wij veel waarde aan de wensen van iedere individuele klant.

Onze speerpunten

Bij &MOSS hebben wij vier speerpunten om onze filosofie nog beter uit te kunnen dragen:

 1. Uniek design

  De tuinmeubelen van &MOSS worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Daarbij zijn ze exclusief bij ons verkrijgbaar. Gegarandeerd smaakvol en uniek dus!

 2. Persoonlijk contact

  Wij hechten veel waarde aan de wensen van iedere individuele klant. Wij zien het namelijk als onze missie om samen met jou, jouw ultieme buitenruimte te realiseren.

 3. Duurzame producten

  Om ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst werken we bij &MOSS vrijwel alleen met gerecyclede materialen die nog een leven lang mee kunnen.

 4. Eerlijke prijzen

  Bij &MOSS krijgt iedereen direct inzicht in onze scherpste prijzen. Geen onnodige onderhandelingen voor de beste prijs, maar eerlijke prijzen voor iedereen.

 

&moss showroom
&moss onze filosofie

Onze geschiedenis

Authentieke, handgemaakte gietijzeren tuinbanken: dat is waar het verhaal van &MOSS begon. Zo’n 20 jaar geleden kochten Thea & Herman Kroneman alles wat ze nodig hadden om zelf deze banken te maken en te verkopen vanuit de garage achter hun huis. De reden? Het beperkte aanbod mooie tuinmeubelen voor een betaalbare prijs. Dat moest anders kunnen!

Al snel merkten zij dat niet alleen het aanbod gietijzer beperkt was, maar dat er ook op het gebied van houten tuinmeubelen eigenlijk maar weinig keuze was. De eerste container met luxe teak tuinmeubelen volgde dan ook al snel vanuit Indonesië. Door het grote succes toverden ze hun garage binnen een paar jaar om tot een mooie showroom om zo hun klanten nog beter te kunnen helpen. Ook openden ze een extern magazijn om van daaruit nog sneller en efficiënter te kunnen leveren.

Over de laatste jaren is &MOSS nog veel verder gegroeid. De garage heeft plaats gemaakt voor een ruime showroom, de magazijnruimte is meer dan verdubbeld en ook het team is flink uitgebreid. Samen met de trotse oprichters en eigenaren Thea & Herman werken zij dagelijks aan het ontwerpen, produceren, verkopen en leveren van de unieke &MOSS Tuinmeubelen collectie.

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?