MENU

Bezoek showroom

OOK OP DONDERDAGAVOND ZIJN WIJ NU TOT 21:00 OP AFSPRAAK GEOPEND

Maak een afspraak | Bekijk onze openingstijden

Privacyverklaring &moss

&moss B.V., gevestigd aan Pascalweg 17, 8071 SE Nunspeet in Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
&moss B.V.
Pascalweg 17
8071 SE Nunspeet
Nederland

+31 (0)341 250 204
info@nmoss.com
www.nmoss.com

Privacyverklaring laatst bijgewerkt op 20-06-2023

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

&moss B.V. verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Bankgegevens
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen
  • Internetbrowser en apparaat type

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@nmoss.com, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

&moss B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • &moss B.V. analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • &moss B.V. volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
  • &moss B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

&moss B.V. neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van &moss B.V.) tussen zit.
 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

&moss B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

&moss B.V. deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. &moss B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door &moss B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@nmoss.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

&moss B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens indien je ontevreden bent over de manier waarop we omgaan met jouw persoonsgegevens.

 

Hoe wij je persoonsgegevens beveiligen

&moss B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op via info@nmoss.com of +31 (0)341 250 204.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

&moss B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

&moss B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale mediabedrijven.

Onderstaande lijst toont de cookies die op onze website worden gebruikt.

 

CookieTypeLooptijdOmschrijving
_fbpmarketing3 maandenGebruikt door Facebook om gerichte advertenties weer te geven op basis van bezoekersgedrag en voorkeuren op meerdere websites. De cookie bevat een gecodeerde ID waarmee Facebook de bezoeker op websites kan identificeren.
_gaanalytisch13 maandenRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.
_ga_#analytisch14 maandenVerzamelt gegevens over het aantal keren dat een gebruiker de website heeft bezocht, evenals data voor het eerste en meest recente bezoek.
_gat_#analytischsessieGeplaatst door Google Analytics voor het volgen van gebruikersgedrag.
_gcl_aumarketing3 maandenGeïmplementeerd door Google Tag Manager om te experimenteren met de efficiëntie van advertenties op websites die hun services gebruiken.
_gidanalytisch1 dagRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.
_pin_unauthmarketing1 jaarGebruikt door Pinterest voor het groeperen van acties van gebruikers welke niet geïdentificeerd kunnen worden.
_pinterest_ct_uaanalytisch1 jaarGebruikt door Pinterest om het gebruik van services bij te houden.
_uetsidmarketing1 dagGebruikt door Bing om bezoekers op meerdere websites te volgen en om relevante advertenties te presenteren op basis van de voorkeuren van de bezoeker.
_uetvidmarketing1 jaarGebruikt door Bing om bezoekers op meerdere websites te volgen en relevante advertenties te presenteren op basis van de voorkeuren van de bezoeker.
2d719b1dd3marketingsessieGeplaatst door Zoho Campaigns om gedrag van gebruikers met campagnes te monitoren. Hiermee kunnen meer gerichte producten en campagnes aan gebruikers worden vertoond.
ad2d102645marketingsessieGeplaatst door Zoho Campaigns om gedrag van gebruikers met campagnes te monitoren. Hiermee kunnen meer gerichte producten en campagnes aan gebruikers worden vertoond.
cookielawinfo-checkbox-advertisementfunctioneel1 jaarGeplaatst door de GDPR Cookie Consent om te detecteren of de bezoeker de marketing categorie in de cookie-banner heeft geaccepteerd.
cookielawinfo-checkbox-analyticsfunctioneel1 jaarGeplaatst door de GDPR Cookie Consent om te detecteren of de bezoeker de analytische categorie in de cookie-banner heeft geaccepteerd.
cookielawinfo-checkbox-functionalfunctioneel1 jaarGeplaatst door de GDPR Cookie Consent om te detecteren of de bezoeker de functionele categorie in de cookie-banner heeft geaccepteerd.
cookielawinfo-checkbox-necessaryfunctioneel1 jaarGeplaatst door de GDPR Cookie Consent om te detecteren of de bezoeker de noodzakelijke categorie in de cookie-banner heeft geaccepteerd.
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryfunctioneel1 jaarGeplaatst door de GDPR Cookie Consent om te detecteren of de bezoeker de niet-noodzakelijke categorie in de cookie-banner heeft geaccepteerd.
cookielawinfo-checkbox-othersfunctioneel1 jaarGeplaatst door de GDPR Cookie Consent om te detecteren of de bezoeker de overige categorie in de cookie-banner heeft geaccepteerd.
cookielawinfo-checkbox-performancefunctioneel1 jaarGeplaatst door de GDPR Cookie Consent om te detecteren of de bezoeker de prestatie categorie in de cookie-banner heeft geaccepteerd.
CookieLawInfoConsentfunctioneel1 jaarGebruikt door de GDPR Cookie Consent plugin om te detecteren of de bezoeker wel of niet heeft ingestemd met het gebruik van cookies. Het slaat geen persoonlijke gegevens op.
IDEmarketing13 maandenGeplaatst door Google DoubleClick om informatie op te slaan over het gebruikersgedrag en hiermee relevantere advertenties te tonen.
mailchimp_landing_siteanalytisch1 maandGebruikt door Mailchimp om bij te houden welke pagina de bezoeker als eerste heeft bezocht.
MUIDmarketing1 jaarEen unieke gebruikers-ID ingesteld door Bing. Deze maakt het mogelijk om gebruikersgedrag te volgen en aan elkaar te koppelen over verschillende Microsoft websites.
pll_languagefunctioneel1 jaarGebruikt door Polylang om de taalinstellingen van de gebruiker op te slaan.
test_cookiemarketing15 minutenDoubleclick.net stelt deze cookie in om te bepalen of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt.
zc_consentfunctioneel1 jaarGeplaatst door Zoho CRM om te bepalen of de gebruiker de cookies heeft geaccepteerd.
zc_cuanalytisch1 jaarGebruikt door Zoho Marketing Automation om informatie te verzamelen over gebruikersvoorkeuren en/of interactie met campagnes.
zc_cu_expanalytisch1 jaarGebruikt door Zoho Marketing Automation om informatie te verzamelen over gebruikersvoorkeuren en/of interactie met campagnes.
zc_locfunctioneelsessieIngesteld door Zoho Marketing Automation om de taalvoorkeuren van de gebruiker op te slaan.
zc_showfunctioneel1 jaarVerzamelt gegevens over de voorkeuren en het gedrag van bezoekers op de website. Deze informatie wordt gebruikt om inhoud en advertenties relevanter te maken voor de specifieke bezoeker.
ZCAMPAIGN_CSRF_TOKENfunctioneelsessieGeplaatst door Zoho Campaigns om onderscheidt te maken tussen mensen en bots.
  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?