MENU

Bezoek showroom

Onze tweedekans collectie is aangevuld

Bekijk het aanbod | Bezoek onze showroom

&MOSS Zakelijk

Op zoek naar mooie, kwalitatieve tuinmeubelen voor jouw terras? Dan ben je bij &MOSS Zakelijk aan het juiste adres! Van grote horecaprojecten tot kleinschalige bedrijfstuinen en van (vakantie)parken tot retail, onze ruime eigen collectie biedt volop mogelijkheden. Kom gerust een keer langs om jouw wensen te bespreken of neem direct contact met ons op. We helpen je graag verder!

tuinmeubelen-projectinrichting
tuinmeubelen-project

Waarom &MOSS?

&MOSS is een kleinschalig familiebedrijf uit het Veluwse Nunspeet. Van ontwerp tot levering, alles doen wij al bijna 20 jaar in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij meubelen blijven leveren waar we 100% achter staan. Korte lijnen, snelle service & klanttevredenheid staan bij ons dan ook al jaren hoog in het vaandel. Niet alleen voor onze particulieren, maar ook onze zakelijke klanten. Onze belangrijkste speerpunten zijn hierbij:

  1. Uniek design

   De tuinmeubelen van &MOSS worden volledig in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Hierdoor zijn onze meubelen 100% uniek. Daarbij zijn de lijnen kort en is in veel gevallen maatwerk mogelijk voor jouw project.

  2. Topkwaliteit materialen

   Bij &MOSS werken we alleen met de beste kwaliteit materialen om klanttevredenheid te kunnen blijven garanderen. Daarbij kiezen we waar dat kan voor gerecyclede materialen om zo ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst.

  3. Persoonlijk advies

   Groot of kleinschalig, voor de particuliere of zakelijke markt: voor ons is ieder project uniek en net zo belangrijk. Met bijna 20 jaar ervaring kunnen we daarnaast ook goed met je meedenken en ontzien we je graag daar waar jij wil.

Een greep uit onze mogelijkheden

tuinmeubelen-particulier

Projectinrichting

Van particuliere stadstuin tot volledig vakantiepark; bij &MOSS staan we voor je klaar! We hebben al diverse succesvolle projecten gedaan met architecten, stylisten en hoveniers. Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

tuinmeubelen-showroom

Retail

Wil jij onze meubelen ook in jouw showroom verkopen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Met name buiten Nederland zijn wij altijd op zoek naar mooie, luxe verkooppunten voor onze producten.

tuinmeubelen-horeca

Horeca

Net een nieuw hotel of vakantiepark geopend? Of wil je het terras van jouw restaurant een luxe upgrade geven? We denken graag met je mee, zodat jouw gasten straks alleen nog maar lof hebben over jouw terras!

tuinmeubelen-kantoortuin

Bedrijven

Een nieuwe inrichting van jouw bedrijfstuin waar je personeel even tot rust kan komen? Dan zit je met onze comfortabele tuinmeubelen helemaal goed. Liever in jouw huisstijl? Dan behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden!

tuinmeubelen-zutphen

Overheidsinstellingen

Van gemeentepark tot binnentuin, ook overheidsinstellingen helpen we graag met het realiseren van geschikte buitenruimtes. Dé plek waar inwoners en ambtenaren kunnen opladen om zo weer fris verder te kunnen met de dag.

Overige zakelijke projecten

Staat jouw specifieke project er niet tussen? Wellicht dat we dan alsnog wat voor elkaar kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom vrijblijvend langs in onze showroom voor meer informatie.

 

Openingstijden

Adres showroom

Pascalweg 17
8071 SE Nunspeet

+31 (0)341 250 204
info@nmoss.com

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?