MENU

Bezoek showroom

Onze tweedekans collectie is aangevuld

Bekijk het aanbod | Bezoek onze showroom

Teak cleaner

Teak cleaner

direct uit voorraad leverbaar

Aanslag, mos of tijd voor jaarlijks onderhoud? Met de teak cleaner van &MOSS reinig je tot diep in de vezel en verleng je de levensduur!

40,- incl. 21% BTW
Stel je vraag

Meer over de teak cleaner

Beginnen de dagen weer korter te worden of heb je last van aanslag of mos op jouw teakhouten tuinmeubelen? Dan biedt onze teak cleaner uitkomst! Deze reinigt het teak tot diep in de vezel waardoor vuil en vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen. Door het gebruik van de teak cleaner verleng je daarnaast de levensduur van je tuinmeubelen, waardoor je er nog langer plezier van hebt. Idealiter raden we daarom ook aan de teak cleaner 1 à 2 keer per jaar te gebruiken, in ieder geval voor of na het seizoen.

Hoe gebruik je de cleaner?

 1. Begin met het klaarmaken van je werkplek. Dek bij voorkeur de ondergrond af met een zeil of doek om vlekken op je terras te voorkomen en zorg voor beschermende handschoenen.
 2. Maak vervolgens je tuinmeubel vochtig met water. Zorg hierbij dat je alle plekken van het tuinmeubel meepakt.
 3. Schud de teak cleaner en breng deze aan op je tuinmeubel met behulp van een zachte doek of spons en laat deze 3 minuten intrekken.
 4. Borstel je tuinmeubel vervolgens met een zachte schuurpad of schuurspons in de richting van de houtnerf.
 5. Spoel het tuinmeubel daarna goed schoon met water. Gebruik hiervoor lage druk.
 6. Laat je tuinmeubel drogen en hij kan er weer voor langere tijd tegenaan.

Wil je ook graag de honingbruine kleur van je tuinmeubelen behouden? Dan kun je na de behandeling met de teak cleaner gebruik maken van een teak olie of een teak protector. Bij &MOSS werken wij uitsluitend met de laatste, aangezien deze tot 4x langer de kleur behoudt dan een olie. Daarbij geeft deze ook minder af op kussens en kleding. Daarnaast, ook je tuinmeubelen gelijk goed beschermen tegen toekomstige vlekken en vuil? Dan raden wij het gebruik van een teak shield aan. Deze sluit het tuinmeubel af voor invloeden van buitenaf.

Lees meer

Specificaties

Levertijd

direct uit voorraad leverbaar

Lengte

11cm

Breedte

6cm

Hoogte

25cm

Inhoud

1l

Productsoort

onderhoud

Merk

&MOSS Exclusive

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
Wij denken graag met je mee

Stel gerust je vraag  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak

  Open Whatsapp
  Stuur ons een Whatsapp
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je ergens mee helpen?