MENU

Bezoek showroom

Fabric protector

Fabric protector

Bescherm jouw parasoldoek of tuinkussens tegen vuil, vocht & vlekken met de fabric protector van &moss en geef het zijn oorspronkelijke glans terug!

45,-
Stel je vraag

Meer over fabric protector

Voorkomen is beter dan genezen! Bescherm daarom jouw tuinkussens of parasoldoek tegen vuil en vlekken met de fabric protector van &moss. Deze unieke spray voorkomt dat vuil en vet binnendringen in jouw outdoor textiel. Bovendien heeft het een waterafstotend effect waardoor je schimmelvorming voorkomt. De fabric protector is eenvoudig in gebruik en een perfecte aanvulling als je je kussens of parasol hebt schoongemaakt (met een fabric cleaner) of als je textiel gewoon net een beetje meer bescherming nodig heeft.

Gebruik vuil- en waterafstotende spray

Voordat je de fabric protector kunt gebruiken is het belangrijk dat de stof goed schoon en droog is. Spray vervolgens de waterafstotende spray gelijkmatig over de stof op een afstand van ca. 15 cm. Doe dit eerst horizontaal en daarna verticaal. Veeg het outdoor textiel hierna niet af, maar laat de textiel beschermer zeker 3 uur goed intrekken. Na het intrekken heeft de protector nog wat tijd nodig. Vaak is de bescherming dan ook pas na een aantal dagen optimaal. De warmte van de zon kan de werking van de behandeling stimuleren.

Voor optimale bescherming raden we aan, voor het gebruik van de textiel beschermer, de stof te behandelen met onze fabric cleaner. Deze reinigt het outdoor textiel tot diep in de vezel waardoor je alle vuil- en stofresten als sneeuw voor de zon laat verdwijnen.

 

Lees meer

Specificaties

Levertijd

direct uit voorraad leverbaar

Materiaal

outdoor textiel

Productsoort

onderhoud

Laat je inspireren!

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak