MENU

Bezoek showroom

OOK OP DONDERDAGAVOND ZIJN WIJ NU TOT 21:00 OP AFSPRAAK GEOPEND

Maak een afspraak | Bekijk onze openingstijden

Fabric protector

Fabric protector

direct uit voorraad leverbaar

Bescherm jouw parasoldoek of tuinkussens tegen vuil, vocht & vlekken met de fabric protector van &MOSS en geef het zijn oorspronkelijke glans terug!

45,- incl. 21% BTW
Stel je vraag

Meer over fabric protector

Voorkomen is beter dan genezen! Bescherm daarom jouw tuinkussens of parasoldoek tegen vuil en vlekken met de fabric protector van &MOSS. Deze unieke spray voorkomt dat vuil en vet binnendringen in jouw outdoor textiel. Bovendien heeft het een waterafstotend effect waardoor je schimmelvorming voorkomt. De fabric protector is eenvoudig in gebruik en een perfecte aanvulling als je je kussens of parasol hebt schoongemaakt (met een fabric cleaner) of als je textiel gewoon net een beetje meer bescherming nodig heeft.

Gebruik vuil- en waterafstotende spray

 1. Trek voordat je begint beschermende handschoenen aan en zorg dat de werk ondergrond is afgedekt om mogelijke vlekken te voorkomen.
 2. Is de stof erg vies? Gebruik dan eerst de fabric cleaner om het textiel goed schoon te maken. Bij recentelijk nieuw aangeschafte textielproducten is het gebruik van de fabric cleaner niet nodig.
 3. Schud dan de fabric protector goed door en spray de stof vervolgens in op een afstand van circa 15 cm totdat de stof volledig doorweekt is. Doe dit zowel horizontaal als verticaal.
 4. Laat daarna de fabric protector voor ten minste 2 uur goed intrekken. Veeg hierbij de overtollige spray niet af.
 5. Herhaal daarna de behandeling en laat het textiel volledig drogen voordat je deze weer gaat gebruiken.
 6. Behandel de stof minimaal twee keer per jaar met de fabric protector voor optimale bescherming.

Na het intrekken heeft de protector nog wat tijd nodig. Vaak is de bescherming dan ook pas na een aantal dagen optimaal. De warmte van de zon kan de werking van de behandeling stimuleren. Voor optimale bescherming raden we aan, voor het gebruik van de textiel beschermer, de stof te behandelen met onze fabric cleaner. Deze reinigt het outdoor textiel tot diep in de vezel waardoor je alle vuil- en stofresten als sneeuw voor de zon laat verdwijnen.

 

Lees meer

Specificaties

Levertijd

direct uit voorraad leverbaar

Materiaal

outdoor textiel

Productsoort

onderhoud

Laat je inspireren!

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
Wij denken graag met je mee

Stel gerust je vraag  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak

  Open Whatsapp
  Stuur ons een Whatsapp
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je ergens mee helpen?