MENU

Bezoek showroom

Fabric cleaner

Fabric cleaner

Verwijder vlekken en vieze geurtjes uit jouw parasoldoek of tuinkussen met de &moss fabric cleaner. Snel, effectief én eenvoudig in gebruik.

25,-
Stel je vraag

Meer over fabric cleaner

Vlekken en/of vieze geurtjes in je tuinkussens of parasoldoek? Dan verwijder je ze eenvoudig met de fabric cleaner van &moss! Deze textiel reiniger werkt door tot in de vezel van de outdoor stof. Zo kun je zelfs de meest hardnekkige vlekken uit het textiel verwijderen. Bovendien is de textiel spray eenvoudig in gebruik. Met de juiste behandelmethode is het parasoldoek of buitenkussen binnen no-time weer zo goed als nieuw.

Gebruik van textiel reiniger

Verwijder al het vuil van de stof met een zachte borstel of stofzuiger met extra aandacht voor aangekoekte resten. Spray daarna de textiel reiniger op de vlek in de stof en laat deze zo’n vijf minuten inweken. Gebruik vervolgens een vochtige doek of spons en wrijf zachtjes in twee richtingen, zodat het schuim goed kan doordringen in de vezel. Spoel de stof vervolgens schoon met water en laat deze in de schaduw drogen.

Voor hardnekkige vlekken op tuinkussens raden we aan om de fabric cleaner als voorbehandeling te gebruiken, voordat je de tuinkussenhoezen in de wasmachine uit te wast. De hoes van het tuinkussen was je op 30 graden met je gebruikelijke wasmiddel. Spray de stof nadat deze is gedroogd in met de fabric protector voor optimale bescherming.

Meer tips nodig? Lees dan ook onze blog over het schoonmaken van tuinkussens.

Lees meer

Specificaties

Levertijd

direct uit voorraad leverbaar

Materiaal

outdoor textiel

Productsoort

onderhoud

Laat je inspireren!

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak