MENU

Bezoek showroom

Ook op donderdagavond zijn wij nu tot 21.00 op afspraak geopend

Maak een afspraak | Bekijk onze openingstijden

5x Mooie low dining tuinsets

Low dining is dé trend van het moment en wij begrijpen wel waarom! Het is namelijk dé perfecte mix tussen loungen en dineren. De laatste tijd zijn er dan ook steeds meer mooie low dining tuinsets op de markt gekomen om aan ieders wensen te voldoen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood, wij zetten de mooiste low dining sets voor de tuin namelijk graag voor je op een rij in deze blog!

low dining tuinset hout
luxe tuinset low dining

First things first: wat is low dining?

Low dining is een trend die is overgewaaid uit Azië. Het betekent letterlijk ‘laag dineren’ en houdt dus in dat je dichter bij de grond aan tafel zit. De hoogte van de tafel en de daarbij behorende stoelen zijn bij een low dining set dan ook lager dan bij een normale eettafel.

Low dining, zoals wij het in Europa en Noord-Amerika kennen, is wel wat anders dan in veel Aziatische culturen, waar je echt op de grond dineert. De trend heeft zich namelijk aangepast aan de Westerse standaarden. Een low dining stoel is daarom net een paar centimeter lager dan een normale eettafel stoel, maar juist wat hoger dan een loungestoel, waardoor je comfortabel onderuit kunt zitten.

#5 Outdoor low dining set KEET

Combineer het beste van twee werelden met de outdoor low dining set KEET. Strak en modern gecombineerd met een warme en gezellige sfeer. Wat wil een mens nog meer? Doordat de tafel wat smaller is dan een normale tafel en de poten wat verder naar binnen staan staat deze low dining tuinset prachtig luchtig op je terras.

Standaard wordt de set geleverd met een stoere brede bank in dezelfde lengte als de tafel. Zo benut je optimaal de zitruimte. Aan de andere zijde van de tafel kun je kiezen voor nog een bank of een paar stijlvolle stoelen zoals de BENTE of de ALFA voor een speelse setting.

Op onze website bieden we alleen de diningvariant aan van de KEET, maar laat je hierdoor vooral niet afschrikken. Wij kunnen de set namelijk ook als low dining leveren! Kom langs in onze showroom voor meer informatie of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

#4 Teak tuinset low dining FAY

Op zoek naar een strakke solide low dining set? Dan is deze FAY-set een prachtige aanwinst. Doordat de tuinset is gemaakt van duurzaam gerecycled teak is hij namelijk goed voor jarenlang plezier!

Daarnaast zijn de stoelen van deze teak tuinset standaard voorzien van volle zit- en rugkussens, waardoor ze ook gegarandeerd heerlijk comfortabel zitten. De stof van de kussen, die bepaal jij zelf, met oneindig veel soorten kleuren, motieven en structuren om uit te kiezen. Zo zit er altijd iets tussen wat perfect bij je past.

low dining tuintafel met stoelen

#3 Low dining teak tuinset JAAP

Prachtig Scandinavisch minimalisme met een oosterse twist: deze low dining teak tuinset JAAP past perfect in een Japendi stijl tuin. Zowel de tafel als de stoelen zijn voorzien van prachtige, ronde vormen en subtiele details. Daarbij staan de poten van de tafel wat verder onder het blad, waardoor de tafel haast lijkt te zweven op je terras.

De low dining tafel JAAP is ook wat smaller dan je gewend bent, waardoor de low dining set ook perfect past in een wat kleinere stadstuin of als je graag veel loopruimte op je terras over wil houden. De set is daarnaast verkrijgbaar in twee verschillende maten, zodat er altijd één aansluit bij jouw formaat tuin en persoonlijke voorkeuren.

#2 Houten tuinset low dining TEUN

Krachtig, solide en enorm comfortabel: dat omschrijft perfect deze stijlvolle low dining set TEUN. Door lange houten latten te combineren met brede, maar toch elegante schuine poten, maakt de TEUN direct een krachtig statement op je terras.

De set is beschikbaar als 6- en 8-persoons tuinset en wordt standaard geleverd met een stel comfortabele stoelen met armleuningen. Wil je het liever wat speelser? Dan kun je er ook voor kiezen om aan één zijde van de low dining tafel banken in plaats van stoelen te plaatsen. Doordat deze dezelfde mooie lijnen als de tafel heeft, vormt dit een prachtig geheel.

low dining tuinset met bank en stoelen

Jouw favoriet gevonden?

Heb je jouw mooiste low dining set gevonden? Kom dan proefzitten in onze showroom en ervaar zelf de kwaliteit van het materiaal en het heerlijk zitcomfort. Dan laten we je ook graag alle mogelijkheden qua stoffen zien.

Ben je er toch nog niet helemaal uit of zit jouw favoriet er nog niet tussen? Bekijk dan ook eens ons volledig aanbod low dining tuinsets online of doe meer inspiratie op in onze showroom. Wij breiden onze collectie namelijk regelmatig uit met nieuwe low dining modellen.

 

Bekijk onze low dining sets

Kom langs in onze showroom

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?