MENU

Bezoek showroom

OOK OP DONDERDAGAVOND ZIJN WIJ NU TOT 21:00 OP AFSPRAAK GEOPEND

Maak een afspraak | Bekijk onze openingstijden

Sfeervolle tuin Den Haag

Een droomplek midden in het hart van de Hofstad. Deze sfeervolle tuin in Den Haag ligt direct aan het water, waardoor het in de zomer heerlijk vertoeven is. Op een speelse wijze is er gebruikgemaakt van de buitenruimte. De tuin bestaat namelijk uit verschillende hoekjes ingericht met verschillende comfortabele loungesets.

Stijlvolle tuinset

Op weg naar de voordeur kom je terecht op het eerste, meest royale terras. Hier valt direct je oog op de teakhouten low dining set midden in de tuin. Deze set begint al wat te vergrijzen en combineert prachtig met de elegante zwarte kussens, waarvan de kleur weer terugkomt in de sfeervolle overkapping. Een fijne, sfeervolle plek om met het gezin te eten en na te tafelen.

low-dining-tuinset
luxe-tuinset

Luxe outdoor zitzakken

Een stukje verder, onder de schaduw van een meerstammige boom, nodigt een knus zitje uit met comfortabele zitzakken van het Belgische merk Roolf Living. Deze lichte en eenvoudig verplaatsbare zitzakken bieden een ontspannen plekje om te genieten van de rust in deze sfeervolle tuin in Den Haag.

Zodra de zomer voorbij is, verplaatsen de zitzakken zich naar het buitenverblijf. De knapperende kachel zorgt voor warmte en sfeer. Het plezier van comfortabel buiten zitten blijft bij deze bewoners dan ook gewoon doorgaan, zelfs als de temperaturen beginnen te dalen.

luxe-zitzakken-tuin
rieten-tuinset
luxe-tuinset-rotan

Stoere design loungestoelen

Als kers op de taart hebben de eigenaren van dit huis gekozen voor twee losse loungestoelen voor de gevel. Deze stoelen voegen een prachtig lijnenspel toe aan de buitenruimte. Het met zorg geknoopte rope geeft ze een stoer karakter en vormt de perfecte finishing touch voor de sfeervolle tuin! Maar niet alleen esthetisch aantrekkelijk, deze stoelen zijn ook buitengewoon praktisch; je kunt ze met een gerust hart het hele jaar door buiten laten staan.

Jouw eigen sfeervolle tuin

Ook zulke mooie tuinmeubelen als in Den Haag? Kom dan gerust eens langs in onze showroom of bekijk de tuinmeubelen op onze website.

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?