MENU

Bezoek showroom

Onze tweedekans collectie is aangevuld

Bekijk het aanbod | Bezoek onze showroom
wellness tuin Apeldoorn omgeving

Wellness tuin Apeldoorn omgeving

Waan je in een oase van rust in deze luxe wellness tuin vlakbij Apeldoorn, het kloppende hart van de Veluwe! Neem een duik in het strakke zwembad, kom heerlijk tot rust in de sauna of ga fijn zonnebaden op één van de ligbedden. De bewoners van deze prachtige woning met luxe wellness in eigen tuin hebben het maar getroffen!

Door de tuin heen zijn veel gezellige zitjes en loungehoekjes gecreëerd, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van de zon of juist de schaduw op kunt zoeken. Perfect voor je koffiemomentje in de ochtend, een lekkere (gezonde) lunch tussen de middag of een fijn hapje en drankje aan het einde van de dag.

Heerlijk opwarmen

Kleine sauna buiten

Een wellness tuin is niet compleet zonder een (kleine) sauna! De bewoners van deze mooie woning op de Veluwe hebben er dan ook voor gekozen om een sauna te maken in hun tuinhuis: een strakke zeecontainer. Door de ligging vlakbij het huis is het er ook in de wintermaanden heerlijk vertoeven!

Eén zijde van de sauna is volledig voorzien van glas. Zo komt er niet alleen veel licht binnen, maar heb je vanuit de sauna ook prachtig uitzicht over de tuin. Wil je toch wat meer privacy? Dan kun je eenvoudig één of beide deuren van de container dicht doen. Om na alle hitte een beetje bij te komen is er aan de voorzijde van de sauna een klein zitje gecreëerd met weerbestendige zitzakken, waar je heerlijk op kunt neerploffen.

sauna in tuinhuis
zwembad met houten vlonder
Fijn even afkoelen

Zwembad met houten vlonder

Wil je een beetje afkoelen? Dan is het zwembad van deze wellness tuin dé perfecte plek! Met meerdere vrolijke zit- en ligzakken rondom het zwembad kun je na een korte of lange duik ook weer heerlijk opdrogen in het zonnetje. Wordt het toch een tikkeltje te warm? Dan schuif je eenvoudig de verrijdbare parasol boven de loungehoek voor een beetje schaduw.

De bewoners hebben ervoor gekozen om aan één zijde van het zwembad een houten vlonder te plaatsen, welke dienst doet als terras. Door de jaren heen zijn de planken van deze vlonder prachtig grijs geworden, waardoor ze mooi aansluiten op de betonlook tegels van de rest van het terras.

wellness in eigen tuin
tuin met buitendouche
Verkwikkend en verfrissend

Wellness tuin met buitendouche

Een wellness tuin is natuurlijk niet compleet zonder een mooie buitendouche! De beste ligging van zo’n douche is natuurlijk nabij het zwembad en de sauna, zodat je even fijn kunt afspoelen of een verkwikkende douche kunt nemen. Vandaar ook de keuze van de bewoners om deze prachtige strakke buitendouche vlak naast het terras te laten installeren.

Heerlijk tot rust komen

Gezellig zitje in de tuin

Om op alle momenten van de dag te genieten van hun mooie tuin hebben de bewoners op verschillende plekjes gezellige zitjes gecreëerd. Zo is er plekje voor de ochtend: waar je heerlijk kan genieten van je eerste kopje koffie en een krantje. Een zitje voor de middag: waar je even tot rust kan komen, midden tussen het groen. En tot slot een plekje voor de avond, waar je het hele jaar door prachtig uitzicht hebt op de zonsondergang. Wie wil dat nu niet?

luxe terras zitje
keramieken bijzettafel grijs blauw
Comfort én design

Luxe terras zitje

Naast ontspannen is stijl, comfort en eenheid voor de bewoners van deze unieke wellness tuin erg belangrijk. Daarom zie je bepaalde kleuraccenten op verschillende plekken terugkomen in de tuin.

Dit prachtige grijs blauwe keramieken bijzettafeltje voor buiten sluit bijvoorbeeld perfect aan op de mooie lavendel velden. De zwarte kleur van de draadstoel is ook een kleur die je vaker in de tuin terug ziet komen, zoals bijvoorbeeld bij de sauna, buitendouche en de andere zitjes.

duo zitje tuin
  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?