MENU

Bezoek showroom

Luxe teak loungesets

Met oog voor detail

Luxe teakhouten loungesets voor buiten

Mooi, sympathiek en ongecompliceerd, zo kun je de collectie luxe teak loungesets van &moss het beste omschrijven. Gemaakt van duurzaam, gerecycled teakhout zijn onze loungesets voor buiten nét even anders. Ze stellen je in staat om een krachtig statement te maken van je tuin. De teakhouten loungesets hebben ieder hun een eigenzinnige stijl.

Door het gebruik van gerecycled teakhout hebben al onze modellen een stoere en doorleefde uitstraling. Door het gebruik van all weather kussens, ervaar je de luxe en het zitcomfort van binnenmeubelen, buiten in de tuin op je eigen teakhouten loungeset. De kussens zijn gemaakt van hoge kwaliteit en geschikt voor verschillende weersomstandigheden.

Door oog te houden voor detail in de ontwerpfase, behouden de teak loungesets hun elegantie. De teakhouten lounge tuinsets worden in beperkte oplages geproduceerd en zijn dan ook zeer exclusief. &moss beschikt over alle ingrediënten voor een luxe teakhouten loungeset en uniek tuinmeubel in je tuin!

 

Moderne teakhouten loungesets voor elke tuin

&moss heeft een sterke basis collectie loungesets met teakhout. Moderne teakhouten loungesets voor buiten met verrassend veel mogelijkheden. De meeste loungesets van teak in de collectie van &moss zijn modulair. Of je nu een groot terras hebt of juist een knus en klein balkon. Voor elke tuin hebben we een passend loungeset. Een modulair loungeset bestaat uit verschillende losse elementen, welke allemaal naadloos bij elkaar passen. Hiermee kun je eindeloos variëren met je opstelling.

Teakhouten loungesets zijn ideaal voor mensen die graag meer en langer van het buitenleven willen genieten. Niet alleen ’s zomers, maar ook in het vroege voorjaar en het late najaar. Met de moderne en eigentijdse collectie teak loungesets van &moss is comfort in de tuin hierbij gewaarborgd. Graag nodigen wij je uit om dit zelf te ervaren in de showroom van &moss. Profiteer daarbij van gratis deskundig advies voor het inrichten van je buitenruimte met onze verrassende combinaties. Welkom!

 

Duurzame teakhouten loungesets

De gehele teak loungeset collectie van &moss wordt gemaakt van gecertificeerd, gerecycled teak. Dit is niet alleen een heel duurzaam materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, maar het is tegelijkertijd ook ecologisch verantwoord. We geven het teakhout namelijk een tweede leven door het te verwerken tot luxe loungesets. Zo leveren wij een kleine bijdrage aan het verminderen van de afvalberg en kunnen we de levensduur van andere bomen verlengen.

Een belangrijk kenmerk van gerecycled teak zijn de opvulstukjes. Deze opvulstukjes zorgen ervoor dat sommige delen van het teak weer een mooi geheel worden en bepaalde knoesten verdwijnen. Het vullen gebeurt met een sterke houtlijm, waardoor dit geen zwakke plek vormt van de teakhouten loungeset is.

Door deze vulstukjes met precisie en vakmanschap aan te brengen kan jouw loungeset van teakhout moeiteloos het hele jaar door in de tuin blijven staan. De opvulstukjes, kleine scheurtjes en oneffenheden in het materiaal maken ieder meubel uniek en benadrukken de natuurlijke eigenschappen van het teakhout.

Veelgestelde vragen teak loungesets

Waar moet je op letten bij aankoop van een teak loungeset?

Voor de aanschaf van een nieuwe teak loungeset dien je rekening te houden met de grootte van het terras, de looproutes en eventuele openslaande deuren. Ook de diepte van de loungeset, de zithoogte en de hoogte van de rugleuning zijn van belang. Wat hierin je voorkeur heeft kun je het beste ervaren door te komen proefzitten. We nodigen je daarom graag uit in onze showroom om onze teaken loungesets uit te proberen.

Hoe kun je een loungeset van teakhout het beste onderhouden?

Om je duurzaam teakhouten loungeset met all weather kussens jaren mooi te houden adviseren wij om deze geregeld schoon te maken. Doe dit bij voorkeur aan het begin en einde van het seizoen met onze teak cleaner. Zo behoud je de mooie naturel kleur van je teakhouten loungeset. Om hardnekkige vuilresten te verwijderen, gebruik je een zachte borstel en wat water. Wees voorzichtig om de vezels niet definitief te beschadigen. Meer tips over hoe je teakhout moet onderhouden vind je op onze blog.

Kan een teakhouten loungeset het hele jaar door buiten blijven staan?

Teakhouten loungesets kunnen in principe het hele jaar door buiten blijven staan. Teak is namelijk een vettige, harde houtsoort met natuurlijke, waterafstotende eigenschappen. In de winter kan je loungeset echter behoorlijk vies worden. Plaats daarom bij voorkeur je loungeset tijdens de wintermaanden op een droge, afgesloten plaats. Dit zal de levensduur van je tuinmeubelen aanzienlijk verlengen. Mocht dit niet lukken geef dan je loungeset een all weather behandeling en dek deze uit voorzorg af met een beschermhoes.

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?