MENU

Bezoek showroom

OOK OP DONDERDAGAVOND ZIJN WIJ NU TOT 21:00 OP AFSPRAAK GEOPEND

Maak een afspraak | Bekijk onze openingstijden

Luxe teak ligbedden

Lay back and relax

Luxe teak ligbedden voor in de tuin

Natuurlijk, duurzaam en comfortabel: het design van de luxe teakhouten ligbedden van &MOSS sluit perfect aan bij de overige teak tuinmeubelen uit de collectie. Aangezien we de teak ligbedden in eigen beheer produceren, ben ook je verzekerd van een uniek en tijdloos ligbed voor in je tuin! Door het gebruik van natuurlijke en eerlijke materialen worden design en comfort bij elkaar gebracht.

Verstelbare teakhouten ligbedden

Indien je stijlvol wil zonnebaden op je teakhouten ligbed, is een verstelbare rugleuning van je tuin ligbed onmisbaar. Doordat de rugleuning van onze ligbedden vier standen telt, maakt dat ze multifunctioneel. Rustig een boek lezen, languit luieren in de zon of zittend genieten van je drankje, het kan allemaal!

De luxe teakhouten lounge- en tuinbedden van &MOSS worden compleet geleverd met een kussen van water- en vuilafstotend materiaal en zijn daarmee weersbestendig. Ook is het ligbed voorzien van wielen, zodat je deze gemakkelijk kan verplaatsen naar een plek in de zon of schaduw.

Veelgestelde vragen teaken loungebedden

Hoe kun je een teakhouten ligbed het beste onderhouden?

Teak ligbedden voor in de tuin zijn duurzaam en weerbestendig. Teakhouten lounge- en tuinbedden zijn eenvoudig schoon te houden met een teak cleaner. Doe dit bij voorkeur in het najaar en dek daarna het ligbed af met een all weather hoes. Zo kun je in het voorjaar direct van de eerste zonnestralen genieten.

Hoe maak je een teaken ligbed het beste schoon?

Met de reiniginsproducten van &MOSS maak je makkelijk en snel je hardhouten ligbedden schoon. Om hardnekkige vuilresten te verwijderen, gebruik je een zachte borstel en de teak cleaner. Wees voorzichtig om de vezels niet definitief te beschadigen. Om die reden mag je nooit een hogedrukreiniger gebruiken om je zonnebed van teak schoon te maken.

Kan een loungebed van teakhout buiten blijven staan?

De teakhouten tuinbedden zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden en kun je eenvoudig behandelen met de reinigingsproducten van &MOSS. Maak je ligbed 1 à 2 keer per jaar goed schoon om zo lang mogelijk plezier van je ligbed te hebben. Indien je de mogelijkheid hebt, adviseren we je om je ligbedden van teak in de winter op te bergen op een droge plaats en anders af te dekken met een ligbedhoes.

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?