MENU

Bezoek showroom

Royal Design gaat verder als &moss

Lees meer | Kom langs

Design bloempot buiten SUTO

Design bloempot buiten SUTO

Design bloempot buiten SUTO is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit keramiek. Ontworpen in Nederland. Ontdek het eenvoudige, elegante design nu.

vanaf 135,-incl. 21% BTW
Stel je vraag

Meer over design bloempot buiten SUTO

Laat jouw tuin opbloeien met de design bloempot voor buiten SUTO. Een prachtig grote bloempot met uniek design, waarmee je zeker een krachtig statement kunt maken in jouw in- of exterieur. Doordat er enkel gebruik is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit keramiek is de pot namelijk niet alleen prachtig voor buiten, maar ook voor binnen. Mooi voor op de eettafel, in combinatie met andere potten zoals de SATO of als losse eyecatcher!

De SUTO bloempot is met de grootste zorg en oog voor detail ontworpen door een lokaal, ambachtelijk bedrijf in het zuiden van Nederland. Door het gebruik van topkwaliteit keramiek, welke is afgebakken op maar liefs 1240 graden Celsius, is de design bloempot dan ook kleur- en slijtvast, hittebestendig én niet onbelangrijk: waterdicht. Door de toevoeging van een gaatje in de bodem van de plantenpot kun je planten ook direct in de pot planten. Een kweekpot is dan ook overbodige luxe.

De handgemaakte bloempot SUTO heeft een grijs-beige tint en is verkrijgbaar in twee verschillende formaten: XL & XXL. De XL is 32 cm rond in diameter en heeft een hoogte van 36,5 cm. De XXL uitvoering heeft een diameter van zelfs 37 cm en een hoogte van 42,5 cm. Welke kies jij?

Lees meer

Specificaties

Levering

alleen af te halen

In showroom?

ja

Materiaal

keramiek

Merk

&moss exclusive

Productsoort

bloempot

Onderhoud

afnemen met water & groene zeep

Bijzonderheden

niet vorstbestendig

Laat je inspireren!

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak