MENU

Bezoek showroom

Royal Design gaat verder als &moss

Lees meer | Kom langs

Ronde bijzettafel PAWN

Ronde bijzettafel PAWN

Geef je tuin, terras of interieur een tijdloze uitstraling met de ronde bijzettafel PAWN van Serax. Ook te gebruiken als leuk krukje of vaas!

345,-incl. 21% BTW
Stel je vraag

Meer over de ronde bijzettafel PAWN by Serax

Deze ronde bijzettafel heeft een ruwe stenen oppervlakte en een toplaag van glazuur. Een mooi contrast wat de bijzettafel een zowel een stoere al elegante uitstraling geeft. Dit heeft tegelijk ook een functioneel doel; wie de bijzettafel als extra zitplek wil gebruiken, blijft niet met de kleding hangen aan het ruwe oppervlak. De bijzettafels zijn in 2 vormen te verkrijgen. Een strakke cilinder en een diabolo.

De bijzettafel is een ontwerp van Marie Michielssen voor Serax. Zij heeft een eigenzinnige collectie neergezet van krukjes en bijzettafels in unieke vormen en kleuren. De bijzettafels hebben een dubbele functie; ze zijn te gebruiken als bijzettafel en als kruk. De bijzettafel is 39cm hoog en heeft een diameter van 32cm. Combineer de verschillende kleuren en vormen met elkaar of laat juist één item schitteren.

De bijzettafels zijn niet bestand tegen vorst. Wij adviseren je dan ook om ze tijdens de wintermaanden op te bergen op een droge, vorstvrije plaats.

Lees meer

Specificaties

Levering

alleen af te halen

Diameter

32cm

Hoogte

39cm

In showroom?

ja

Materiaal

keramiek

Merk

Serax

Productsoort

bijzettafel, tuinkruk

Onderhoud

afnemen met water & groene zeep

Bijzonderheden

niet vorstbestendig

Laat je inspireren!

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak