MENU

Bezoek showroom

Onze tweedekans collectie is aangevuld

Bekijk het aanbod | Bezoek onze showroom

&MOSS tuin cadeaubon

&MOSS tuin cadeaubon

Ontdek de veelzijdige &MOSS tuin cadeaubon. Hét perfecte cadeau voor tuinliefhebbers! Kies uit diverse prijsklassen en verstuur digitaal of per post.

vanaf 50,-incl. 21% BTW
Stel je vraag

Meer over de &MOSS tuin cadeaubon

Wil jij een uniek cadeau geven en wil je de keuze aan de ontvanger laten? Ontdek dan de veelzijdigheid van de &MOSS tuin cadeaubon, speciaal ontworpen voor echte buitengenieters! Vrij te besteden aan al onze tuinmeubelen, accessoires en meer.

Wij bieden de tuin cadeaubon aan in diverse prijsklassen en kunnen deze naar jouw voorkeur digitaal of per post versturen. Heb je specifieke wensen voor de cadeaubon, zoals een persoonlijk bericht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jouw cadeau perfect aansluit bij jouw wensen.

De bon is in te wisselen voor ons volledige assortiment, waardoor de ontvanger van dit prachtige cadeau alle kanten op kan met de inrichting van zijn of haar tuin. Ook leuk om cadeau te geven: een tuinplan op maat! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lees meer

Specificaties

Laat je inspireren!

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
Wij denken graag met je mee

Stel gerust je vraag  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak

  Open Whatsapp
  Stuur ons een Whatsapp
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je ergens mee helpen?