MENU

Bezoek showroom

Buitenpoefs

Breng kleur aan in je tuin of interieur

Luxe buitenpoefs

Luxe buitenpoefs zijn een decoratieve aanwinst voor zowel binnen als buiten en zijn helemaal terug van weggeweest. Poefs voor in de tuin zagen we nog niet veel, maar zijn nu niet meer weg te denken op ons terras! Uitgevoerd in een unieke, originele print is de outdoor poef een mooie aanvulling op je loungeset en tilt het jouw buitenruimte naar een hoger niveau. Bovendien kan de tuinpoef daarnaast dienst doen als bijzettafel, maar ook als extra zitplek.

Laat je inspireren door het verrassende assortiment buitenpoefs van &moss, uitgevoerd in hoogwaardige outdoorstof. De poef is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek, water en zeep.

Ronde poef buiten

In onze ronde poefs voor buiten collectie tref je een groot aantal poefs die door onszelf zijn ontworpen. De prints wisselen we over de jaren, zodat je verzekerd bent van een uniek item. Verkrijgbaar in de afmetingen 40, 60 en 80cm is er altijd een maat die aansluit bij jouw wensen.

Liever een wat meer ‘fluffy’ poef in een effen kleur van goede kwaliteit outdoor stof? Dan zijn de ronde poefs van Roolf Living de perfecte match! Verkrijgbaar in de doorsnee maten 50 en 70cm en in maar liefst 9 verschillende kleuren.

De ronde buitenpoef kan gemakkelijk in de zomer buiten gebruikt worden en in de winter een mooie aanvulling zijn op je interieur. Heel anders, maar zeker niet minder mooi, zijn de gehaakte poefs van Vincent Sheppard. Zacht en aaibaar. De poefs zijn zeer licht, zodat ze makkelijk verplaatst kunnen worden naar jouw favoriete plek in de tuin.

Zitpoef buiten

Geef je tuin een luxe uitstraling door toevoeging van een hoogwaardige zitpoef voor buiten. De poef is veelzijdig en kan naast het ultieme zitcomfort dat deze biedt, ook gebruikt worden als bijzettafel of als voetenbank. Bezoek onze showroom en laat je verrassen door onze unieke collectie lounge poefs voor buiten.

De poefs zijn verfijnd en voorzien van luxueuze stoffen, waarbij de stofkeuze bepalend is voor de uitstraling van de poef. Maak jouw droom tuinset af door de subtiele toevoeging van een een mooie, luxueuze poef.

Hocker poef buiten

Verrassend veelzijdig zijn de hocker poefs voor buiten. Zowel de rotan als de houten poef kan voorzien worden van een fijn kussen. Plaats deze voor je loungestoel en creëer hiermee je ultieme loungeplek. Naast de hocker met kussen te gebruiken als voetenbank, is deze ook handig als salontafel of bijzettafel bij je luxe loungeset. Veel loungesets in de collectie van &moss zijn modulair en daardoor op vele manieren toepasbaar. Laat je in onze showroom informeren door de vele mogelijkheden.

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak