MENU

Bezoek showroom

6-persoons gietijzer tafel MAX

6-persoons gietijzer tafel MAX

Geproduceerd in eigen beheer in Nederland: deze 6-persoons gietijzer tafel MAX. Duurzaam, stijlvol en exclusief. Gratis thuisbezorgd binnen NL.

2.195,-
Stel je vraag

Meer over de 6-persoons gietijzer tafel MAX

Ontdek de 6-persoons gietijzer tafel MAX met een lengte van 240cm. Deze prachtig nostalgische tafel produceren we volledig in eigen beheer. In onze werkplaats in Nunspeet worden de weerbestendige hardhouten planken voor het tafelblad bewerkt en geconserveerd, zodat de klassieke tuintafel weer en wind kan doorstaan.

Het zwarte gietijzeren frame, waarop het gelakte blad rust, is voorzien van een roestwerende poedercoating. De kleur van het tafelblad mag je zelf kiezen. We hebben een selectie gemaakt van vier authentieke kleuren, maar mocht je het tafelblad onbehandeld willen, omdat je de voorkeur geeft aan de houtkleur dan is dat uiteraard ook mogelijk. Neem dan gerust contact met ons op!

De 6-persoons gietijzer tafel MAX is een degelijke, solide tafel waar je met veel genoegen je gezin, familie en vrienden aan laat plaatsnemen. Aan weerskanten plaats je met gemak 6 stoelen, zoals de bijpassende gietijzer stoelen EMMA. Verwacht je meer bezoek? Dan kun je ook nog makkelijk 2 stoelen kwijt op de kopse kanten, zodat de tuintafel ruimte biedt aan maar liefst 8 personen.

Onderhoud gietijzeren tuintafel

Gebruik bij het schoonmaken van deze gietijzeren tuintafel voor 6 personen een mild schoonmaak product en een zachte spons. Vermijd alle schoonmaak attributen waarmee je krassen op het gietijzeren frame kan maken, zodat de roestwerende laag niet aangetast wordt. Gebruik van een hoge drukspuit wordt ten zeerste afgeraden.

Als het gietijzer wat dof dreigt te worden, kan deze behandeld worden met een polijstende cleaner. Het tafelblad is voorzien van meerdere lagen hoogwaardige lak en kan het beste gereinigd worden met water en azijn of een milde zeep.

Lees meer

Specificaties

Lengte

240cm

Breedte

85cm

Hoogte

75cm

In showroom?

ja

Materiaal

gietijzer, mahonie

Vorm

rechthoek

Merk

Royal Design

Productserie

MAX

Aantal personen

6-persoons

Productsoort

dining tafel, tuintafel

Laat je inspireren!

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak