MENU

Bezoek showroom

Teak lounge tuinmeubelen

Met oog voor detail

Teak lounge tuinmeubelen

Mooi, sympathiek en ongecompliceerd. De collectie van &moss tuinmeubelen is gemaakt van gerecycled teak, van &moss zijn nét even anders en stellen u in staat om een krachtig statement te maken.

De tuinmeubelen hebben een eigenzinnige stijl. Door het gebruik van gerecycled teakhout krijgen de modellen een stoere en doorleefde uitstraling. Door oog te houden voor detail in de ontwerpfase, behouden de teak loungemeubelen hun elegantie. De teakhouten lounge tuinmeubelen worden in beperkte oplages geproduceerd. Alle ingrediënten voor exclusieve loungesets en unieke tuinmeubelen in uw tuin!

Geheim achter de teakhouten lounge meubelen

&moss heeft een sterke basiscollectie met lounge tuinmeubelen van teak, welke regelmatig verrijkt wordt met verrassende nieuwe modellen. Uitgangspunt? Teakhouten loungemeubelen ontwerpen die zo mooi zijn dat u ze zou willen opnemen als binnenmeubelen. Vanzelfsprekend bij &moss is het gebruik van uitsluitend gecertificeerd teakhout en wordt er veel aandacht besteed aan de constructie van het loungemeubel. Bovendien zijn schroeven of bouten niet meer zichtbaar en wordt er enkel gebruik gemaakt van luxe stoffen, welke uiteraard 100% weerbestendig zijn.

Een uniek tuinmeubel van teak?

De collectie teak lounge tuinmeubelen van &moss zijn gemaakt van recycled teak. Zo geeft u het hout een tweede leven en houdt u oog voor het milieu. De tuinmeubelen worden met de hand gemaakt in Indonesië en door deze producten rechtstreeks aan u te leveren, zijn wij in staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding te bieden.
Kenmerkend voor teak is dat het na verloop van tijd gaat werken onder wisselende weersomstandigheden en temperaturen. Zo kunnen er scheurtjes en openingen ontstaan. De planken van onze tuinmeubelen zijn opgevuld met losse teak blokjes. Dat verschilt per meubelstuk. Een uniek meubelstuk in uw tuin is hierbij gegarandeerd!

Teak loungeset; iets voor u?

Teakhouten loungesets zijn ideaal voor mensen die graag meer en langer van het buitenleven willen genieten. Niet alleen ’s zomers, maar ook in het vroege voorjaar en het late najaar. Of u nu een groot terras heeft of juist een knus en klein balkon. Met de collectie teak lounge tuinmeubels van &moss is comfort hierbij gewaarborgd. Graag nodigen wij u uit om dit zelf te ervaren in de showroom van &moss. Profiteer daarbij van gratis deskundig advies voor het inrichten van uw buitenruimte met onze verrassende combinaties. Welkom!

Totale collectie exclusieve tuinmeubelen

&moss heeft naast de teak lounge tuinmeubelen ook een mooie collectie rieten tuinmeubelen. Maar ook voor uw overige tuinmeubelen bent u bij &moss aan het juiste adres. Van tuinstoelen, tuinbanken en tuintafels tot low dining; de nieuwste trend op het gebied van tuinmeubelen. Bekijk onze collectie exclusieve tuinmeubelen hier op de website en wij nodigen u van harte uit om te komen proefzitten in de showroom van &moss in Nunspeet.

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak