MENU

Bezoek showroom

Onze tweedekans collectie is aangevuld

Bekijk het aanbod | Bezoek onze showroom

Royal Design gaat verder als &moss

Vanaf 16 februari 2023 gaat Royal Design verder als &moss. Nog steeds dezelfde mensen, dezelfde service en dezelfde kwaliteit die je van ons gewend bent, maar dan in een nieuw, persoonlijker jasje.

Met &moss willen we de afstand tussen ons en onze klanten namelijk wegnemen. De klant staat in onze nieuwe merknaam dan ook letterlijk voorop! Daarbij brengt de nieuwe naam ons dichter bij onze kernwaarden en maakt het ons meer toekomstgericht.

De letters van &moss staan voor ‘making the outdoors simply sophisticated’, waarbij het onze missie is om onze klant te helpen onthaasten. Dat doen we door ultieme buitenruimtes te creëren waarbij we jou, onze klant, voorop stellen. Onze producten blijven hierbij uniek, duurzaam en bovenal puur in eenvoud.

Veelgestelde vragen

Waarom hebben jullie de merknaam gewijzigd?

Wij hebben onze merknaam gewijzigd, omdat we onze oude merknaam niet meer vonden aansluiten op onze kernwaarden. Voor ons is onze klant namelijk het allerbelangrijkst. Daarbij hebben wij duurzaamheid, luxe en eenvoud hoog in het vaandel staan en daar vinden we de naam &moss beter bij passen.

Is Royal Design overgenomen?

Nee. Het bedrijf is nog steeds in handen van de trotse oprichters en eigenaren Thea & Herman Kroneman. Alleen de merknaam en de look-en-feel is veranderd.

Hoe zit het met de garantie op Royal Design producten?

Op de producten die je hebt gekocht bij Royal Design blijft de 2 jaar wettelijke garantie van toepassing. Mocht je daarom een gebrek of defect ervaren binnen 2 jaar na levering dan zullen wij dit nog steeds kosteloos herstellen, dan wel vervangen als deze voldoet aan de garantievoorwaarden. Het enige verschil is dat de garantie zal worden verstrekt onder de naam &moss.

Wordt mijn bestelling van Royal Design nog geleverd?

Ja. Alle bestellingen die bij Royal Design zijn geplaatst worden gewoon conform planning geleverd. Je ontvangt hierover van te voren bericht. De communicatie zal alleen voortaan vanuit &moss gaan en niet meer vanuit Royal Design.

Kan ik mijn Royal Design tuin- en/of loungeset nog aanvullen met dezelfde elementen?

Ja, in de meeste gevallen is dit nog steeds mogelijk. Het overgrote deel van de collectie is namelijk gewoon overgeheveld naar ons nieuwe merk &moss. De productnamen zijn hierbij ook niet aangepast. Het enige verschil is dat de logo’s op de producten nu niet langer van Royal Design, maar van &moss zullen zijn. Heb je hierover vragen of wil je graag dat we even met je meekijken? Neem dan gerust contact met ons op!

Kan ik nog nieuwe kussens bestellen voor mijn Royal Design tuin- en/of loungeset?

Ja, wij kunnen nog steeds nieuwe kussens leveren voor alle Royal Design modellen. De kosten hangen hierbij af van het product en de gewenste stof. Neem hiervoor even contact met ons op, dan vertellen we je graag over de mogelijkheden.

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?