MENU

Bezoek showroom

OOK OP DONDERDAGAVOND ZIJN WIJ NU TOT 21:00 OP AFSPRAAK GEOPEND

Maak een afspraak | Bekijk onze openingstijden

Rope picknickbank design TIJN

Rope picknickbank design TIJN

Maak kennis met de rope picknickbank design TIJN, een speelse toevoeging voor in je tuin! Gemaakt van duurzame materialen en in diverse kleuren verkrijgbaar.

vanaf 1.395,-incl. 21% BTW
Stel je vraag

Meer over de rope picknickbank design TIJN

Stijlvol, duurzaam en onwijs praktisch: dat is deze rope picknickbank design TIJN. Het spannende broertje van de houten picknickbank TIJN, waarbij de houten latten van het zitvlak plaats hebben gemaakt voor stevig geweven rope. Doordat dit materiaal licht meeviert is een kussen dan ook overbodig!

Het rope van de bank is beschikbaar in drie verschillende kleuren aardetinten: beige, grey en black. Hierdoor is er altijd een kleur die mooi aansluit bij jouw terras.

Onderhoud rope & hout

Rope is een duurzaam materiaal dat maar weinig onderhoud nodig heeft. Af en toe schoonmaken met water en zeep voldoet. Mocht je echt vlekken in het materiaal krijgen dan kun je gebruik maken van onze fabric cleaner, deze reinigt het touw van de picknickbank tot diep in de vezel. Behandel deze daarna met een fabric protector om de beschermende laag om het rope weer te herstellen.

Het frame van deze rope bank is gemaakt van gerecycled teak. Dit materiaal zal op den duur vergrijzen, mocht je dit liever niet willen, dan raden we aan de picknickbank direct na aankoop te behandelen met een teak protector. Daarnaast, adviseren we het frame 1 à 2 keer per jaar te behandelen met een teak cleaner om de levensduur te verlengen. Dit gaat ook op als je de design bank juist wil laten vergrijzen.

Lees meer

Specificaties

Breedte

45cm

Hoogte

44cm

In showroom?

ja

Materiaal

gerecycled teak, hout, rope

Merk

&MOSS Exclusive

Productserie

TIJN

Aantal personen

3-persoons, 4-persoons

Productsoort

dining bank, picknickbank, tuinbank

Onderhoud frame

teak cleaner, teak protector, teak shield

Onderhoud rope

fabric cleaner, fabric protector

Laat je inspireren!

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
Wij denken graag met je mee

Stel gerust je vraag  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak

  Open Whatsapp
  Stuur ons een Whatsapp
  Scan de code
  Hallo 👋
  Kunnen we je ergens mee helpen?