MENU

Bezoek showroom
Royal Design Projecten Juli2020 39
Hollands vakmanschap meets

Engelse allure

Sfeervol, karakteristiek en modern dat zijn de kernwoorden voor deze prachtige cottage. De bewoners; een stel met passie voor mooie accessoires, reizen en auto’s. Voordat de eigenaren het huis konden betrekken, ging er een grondige verbouwing aan vooraf.

Royal Design Projecten Juli2020 47

Zodra je van het oude binnenhuis naar buiten treedt, zie je dat alles naadloos op elkaar aansluit. Over het kleinste detail is nagedacht en de ruimte oogt knus en behaaglijk. De oude bakstenen muur valt op tussen de overige gebruikte stoere materialen: beton, hout en staal

Royal Design Projecten Juli2020 60
Royal Design Projecten Juli2020 63
Het hart van de

Binnentuin

De binnentuin is het hart van het huis en zorgt voor de verbinding tussen huis en garage. Met als decorstuk de knalgele Porsche 911. Loungen doen de bewoners op de lounge elementen KOEN by &moss en om de zithoek uit te breiden kunnen de Dotty zitzakken van Roolf Living erbij geschoven worden.

Alle materialen op de binnenplaats zijn zorgvuldig gekozen, van modern zwart staal tot aan het levendige bamboe

Royal Design Projecten Juli2020 66
  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak