MENU

Bezoek showroom
Loungeset teakhout Royal Design
Licht en zomers

in naturel tinten

Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug staat dit prachtige penthouse met modern dakterras. De bewoners; een reislustig stel met gevoel voor stijl en kwaliteit. De sfeer is hier altijd licht en zomers, zelfs op donkere winterdagen. Naturel tinten en fris wit voeren de boventoon in dit mooie, smaakvolle ingerichte appartement. Loungeset KOEN by &moss staat in 3-zitsbank opstelling opgesteld met kussens in een lichte kleur. De perfect matchende chromen loungestoelen zijn van HK Living en geven een industriële en luchtige twist aan het dakterras. Bijzetkruk van Serax doet dienst als bijzettafel.

Schuiven en variëren met

elementen loungebank

Loungebank Koen; een modulaire elementen bank die in een handomdraai in jouw favoriete opstelling gewijzigd kan worden. Zo is er nu gekozen voor een fraaie 2-zitsbank opstelling met één element als losse fauteuil. Schuiven met de loungebank elementen inspireert de bewoonster; je maakt van de opstelling gemakkelijk twee chaise longues om samen te relaxen of  intieme 2-zits bank.

Vrij uitzicht

over de stad

Alle loungemeubelen staan zo gepositioneerd dat de bewoners vrij uitzicht hebben over de stad. Dat zorgt voor een gevoel van openheid en vrijheid. Iedere avond bij zonsondergang is het een feestje om de dag af te sluiten op de luxe loungemeubelen van &moss.

Om tot rust te komen en te ontsnappen aan de drukte van de stad is het goed toeven op het luxueuze dakterras

HK living chromen stoel
ReginavanIngen Veenendaal Royaldesign Sept2021 5
ReginavanIngen Veenendaal Royaldesign Sept2021 28
  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak