MENU

Bezoek showroom
202109 RoyalDesign 309 Edit 1 Print

Omgeven door water en groen staat deze prachtige, karakteristieke woning te stralen in de Biesbosch. Een huis met veel verschillende terrassen en dat betekent op alle momenten van de dag schaduw of zon

Gezelligheid en

Brabantse gastvrijheid

Onder de terrasoverkapping staat loungeset KOEN by &moss. Een comfortabele loungeset welke uitnodigt om languit in te relaxen. De modulaire elementen kunnen uit elkaar geschoven worden en omgeturnd tot een royale hoekbank. Het tweede KOEN loungeset staat op het terras in een verrassende chaise longue opstelling. Kortom, genoeg zitplaatsen voor iedereen die langskomt en dat is typerend voor de Brabantse gastvrijheid en gezelligheid.

202109 RoyalDesign 187 Edit 1 Print
Overdag en 's avonds

Bourgondisch tafelen

Aan het einde van de dag zit de familie graag bij elkaar aan de grote buitentafel. De ALFA dining tafel by &moss met de stapelbare Luxembourg tuinstoelen van FERMOB zorgen voor een open en uitnodigende sfeer. Bourgondisch tafelen en brabantse gezelligheid met een zachte G gaan hand in hand.

Het fijne van deze plek; alle momenten van de dag is het mogelijk om in de zon of in de schaduw te vertoeven

202109 RoyalDesign 214 Edit 1 Print
  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak