MENU

Bezoek showroom

Heatsail

Voor avondenlang buiten genieten

Heatsail terrasverwarmers en -verlichting

Als het ‘s avonds frisser wordt en de nacht langzaamaan valt, kun je dankzij de design terrasverwarmers van Heatsail heerlijk in stijl buiten blijven genieten. Heatsail heeft meerdere luxe terrasverwarmers ontworpen die op én top elegantie en design uitstralen.

Heatsail is gevestigd in België en in 2005 opgericht door Philip Dubois en Lec Teblick. Dit 100% Belgisch concept is ontstaan uit een behoefte functionaliteit te combineren met design. Naast de aangename warmte  de energiezuinige infraroodstralen wordt verspreid, straalt de Heatsail terrasverwarmer een zacht, gouden licht uit. Dat betekent dus geen gasverwarmer meer, maar ecologisch verantwoorde VER- infrarood verwarming, wat net als de zon, cellulaire stofwisseling stimuleert.

Kortom; een glaasje drinken onder de luxe terrasheater van Heatsail is niet alleen aangenaam warm, maar ook bevorderlijk voor je welzijn!

Staande Heatsail terrasverwarmers

Op zoek naar een exclusieve, staande terrasverwarmer? Dan heeft Heatsail een aantal prachtige modellen; de unieke DISC en de DOME staanlamp. Beiden modellen geven iedere ruimte een moderne en stijlvolle uitstraling!

Naast dat deze staande heaters een aangename warmte verspreiden, zijn ze voorzien van een elegante verlichtingsbron die een mooi gouden licht verspreidt. Daarbij kunnen de booglampen eenvoudig worden aangesloten op 220V, dus je hebt ook geen gedoe met lege gasflessen.

De DISC by Heatsail is een unieke elektrische terrasverwarmer op voet die is ontworpen door Studio Piet Boon. Typerend voor de Piet Boon handtekening zijn de afgeronde hoeken van de DISC die terug komen in de kap, boog en voet van de heater.

Hangende Heatsail terrasverwarmers

Om de collectie terrasverwarmers zo compleet mogelijk te maken, heeft Heatsail ook enkele hangende terrasverwarmers met verlichting ontworpen. Heeft je buitenruimte, serre of veranda een hoge nok die wel in de spotlights mag staan? Overweeg dan zeker de DOME of DISC Pendant. Deze tijdloze pendelende armaturen worden aan het plafond gemonteerd en kunnen op verschillende hoogtes worden afgesteld met een strakke stang. Liever niets aan het plafond? Dan bieden de “bow” en “wall” heaters met muurbeugels uitkomst.

De meeste innovatieve en luxe variant onder de terrasverwarmers is de BEEM van Heatsail. Deze hangende tafelheater kan zowel koelen als verwarmen en verspreidt bovendien ook nog een diffuus licht. Uitgevoerd in een strak, langwerpig design is deze plafondheater uiterst geschikt boven een tuintafel, bar of bureau. Op koele dagen laat je je aangenaam verwarmen door de infrarood stralen en op een broeierige zomerse dag zet je het vernevelingssysteem in werking en verspreidt de BEEM een zeer fijne nevel, waardoor de temperatuur verlaagd wordt.

Laat je in onze showroom inspireren door de vele mogelijkheden!

Heatsail heater specificaties

De terrasverwarmers met lamp van Heatsail zijn er in diverse uitvoeringen. Hierbij nog even op een rijtje wat deze unieke terrasverwarmers allemaal te bieden hebben:

  • Alle terrasheater modellen zijn uitgerust met een VER-infrarood verwarmingselement, verlichting en afstandsbediening, waarmee verwarming en verlichting afzonderlijk in te schakelen zijn.
  • De DOME en DISC zijn zowel in staande verrijdbare uitvoering als pendant uitvoering verkrijgbaar, waarbij de DOME nog de extra mogelijkheid heeft met twee types wandbevestiging; de korte muurbeugel of de boog muurbeugel.
  • Optioneel kan de DOME heater ook worden uitgevoerd met bluetooth speaker.
  • De DOME is standaard beschikbaar in twee kleuren, de DISC in maar liefst vier kleuren.
  • De BEEM is de enige hangende terrasheater in de serie die naast verwarmen ook kan koelen. Verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat er altijd een maat is die past.
  • Vrijwel alle modellen terrasheaters van Heatsail staan bij &moss opgesteld in de showroom en zijn uit voorraad leverbaar.
  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?