MENU

Bezoek showroom

Rieten tuinstoelen

Rustiek & elegant

Rieten tuinstoelen

Bent u op zoek naar een rieten tuinstoel? Maak kennis met de unieke collectie rieten tuinstoelen van &moss. Bekijk onze collectie en kom proefzitten in onze showroom.

Rieten tuinstoelen kunnen toegepast worden in meerdere stijlen. Landelijk wordt vaak geassocieerd met riet. Maar ook in elegante, Franse interieurs zien we veel rieten meubelen terugkomen. U bent vast wel eens aan de Franse Riviera geweest en heeft daar de elegante rieten ligbedden gezien met witte kussens. Ook in bohemian interieurs zien we veel meubelen of accessoires van riet terugkomen. Stijlvol, elegant en een natuurlijke rust, dat zijn de kernwoorden voor rieten tuinmeubelen. Bij &moss hebben we een mooie collectie verfijnde rieten buitenmeubelen.

 

Onderhoud van rieten tuinstoelen

De basis voor onze rieten tuinstoelen is altijd van origineel KUBU riet. KUBU riet wordt niet bewerkt en heeft daardoor nog de harde schil die het uitermate geschikt maakt voor buitengebruik. KUBU is een wat dikkere en grovere rotansoort. Onze rieten tuinstoelen kunnen zoals gezegd dus het hele jaar buiten blijven staan. Behalve bij sneeuw, dan raden we aan om ze af te dekken of op te bergen. Rieten tuinstoelen zullen natuurlijk gaan vergrijzen. 2 maal per reinigen met water en zachte zeep is genoeg!

 

Op maat gemaakte outdoor kussens in uw rotan tuinstoel

Voor de kussens in onze rotan tuinstoelen gebruiken we luxe stoffen. Ze zijn gemaakt met SUNBRELLA stoffen. Het nummer 1 merk als het om outdoor stoffen gaat. Onze outdoor kussens ogen zo fraai qua weving en dessin dat ze niet meer te onderscheiden zijn van interieur meubelstoffen.

 

Een rotan tuinstoel in onze showroom bekijken?

Alle rotan tuinstoelen zijn te bekijken in onze showroom in Nunspeet. Daar heten we u graag welkom met een kopje koffie. Wilt u advies over de opstelling, kleurkeuze of aankleding? Wij vinden het leuk om met u  mee te denken. In onze showroom vindt u naast rieten tuinstoelen ook  rotan tuinsets, rotan tuinbanken en rotan ligbedden voor buiten. Kortom, genoeg keuze!

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Of bekijk alle rotan tuinmeubelen

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak