MENU

Bezoek showroom

Rotan tuinsets

Rustig & tijdloos

Rotan tuinsets: exclusief design

Rotan tuinsets vindt u uiteraard terug binnen onze exclusieve collectie rotan tuinmeubelen. Een rotan tuinset creëert een rustige en tijdloze sfeer in uw tuin en op uw terras. Houdt u van een serene en tijdloze uitstraling? Dan is een rotan tuinset zeer geschikt. Voor onze rotan tuinsets maken wij gebruik van mooie stevige outdoor kussens in twee tinten. De luxe kussens geven een rijk gevoel aan de tuinset.

 

Onderhoud van uw rieten tuinset

Onze gevlochten rieten tuinset is gemaakt van het meest kwalitatieve KUBU rattan. Riet is een natuurlijk product en zal met de tijd vergrijzen. Eenvoudig reinigen met water en zachte zeep, 2 maal per jaar, volstaat. De rieten tuinsets kunnen het hele jaar buiten blijven bestaan, behalve bij sneeuwval. Zodra er sneeuw valt, adviseren wij uw tuinset af te dekken met een hoes. Of op te bergen in een schuur/overkapping. Door weer en wind zal uw rieten tuinset in der loop der tijd gaan vergrijzen.

 

Op maat gemaakte outdoor kussens in uw rotan tuinset

Voor de kussens in onze rotan tuinsets gebruiken we luxe stoffen. Deze zijn zo fraai qua weving en dessin dat ze niet meer van gewone meubelstoffen te onderscheiden zijn. In de winter en bij hevige regenval adviseren we de kussens af te dekken of op te bergen. Het is niet erg als de kussens in de zomer een keer een regenbui over zich heen krijgen. Bij uw rieten tuinset kunt u kiezen uit twee verschillende kleuren stoffen. Namelijk black & stone.

 

Bekijk de tuinset riet in onze showroom

In onze showroom hebben wij een nieuwe ruimte gecreëerd waarin wij onze ruime en authentieke collectie rotan tuinmeubelen presenteren. Zo staan er bijvoorbeeld ook rotan loungesets, rotan tuinstoelen, rotan tuinbanken en rotan ligbedden voor buiten. Kortom, genoeg keuze! In onze showroom hopen wij u verder te inspireren met verrassende opstellingen en luxe accessoires voor in uw tuin.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Of bekijk hier alle rotan tuinmeubelen>

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak