MENU

Bezoek showroom

Royal Design gaat verder als &moss

Lees meer | Kom langs

Menu Carrie led tafellamp

Menu Carrie led tafellamp

De Carrie tafellamp is een lichtgewicht, draagbare én oplaadbare tafellamp. Met een bol van mondgeblazen opaalglas en een gepoedercoat basis is de Carrie een verfijnde luxe tafellamp, welke overal mee naar toe genomen kan worden.

vanaf 155,-incl. 21% BTW
Stel je vraag

Meer over de Carrie LED tafellamp van Menu

By Norm Architects

De Carrie tafellamp uit de collectie van Menu is een ontwerp van Norm Architects. De basis van de LED lamp is gemaakt van gepoedercoat metaal en verkrijgbaar in de kleuren Matte White, Matte Black, Matte Burned Red, Matte Olive en Brushed Brass. Deze verfijnd chique tafellamp is voorzien van een bol van mondgeblazen opaalglas. De lamp verspreidt een warm egaal licht. De tafellamp is draagbaar dankzij een slank en afneembaar handvat. Doordat de Carrie draadloos is, is deze uniek en veelzijdig in het gebruik. Verplaats hem van kantoor, salontafel naar de tuintafel of mee op de boot. De Carrie tafellamp is niet geschikt voor vochtige ruimtes en buiten gebruik bij regen. De lamp wordt geleverd met een USB-oplader en kan ca. 10 uur branden als hij volledig opgeladen is. De lamp kan gedimd worden in vier stappen; 0, 10, 50 en 100%.

✓ Draagbare lamp met 4-staps dimmer
✓ Op te laden met usb-kabel

Lees meer

Specificaties

Diameter

14cm

Hoogte

25cm

In showroom?

ja

Merk

Menu

Productsoort

buitenverlichting

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak