MENU

Bezoek showroom

Rotan lounge meubelen

Tijdloos design

Rotan loungeset

Tijdloos door zijn eenvoud. De unieke collectie rotan loungesets is gemaakt van KUBU rattan. U creëert een rustige, sfeervolle tuin met onze exclusieve collectie. Rotan loungesets geven een tuin een tijdloze uitstraling. De structuur van KUBU rattan verlevendigt bovendien uw terras met haar aanwezigheid. In onze collectie combineren wij KUBU rattan met outdoor kussens in twee verschillende natuurlijke tinten. De kussens worden gemaakt van stevige stoffen die een regenbui kunnen hebben.

Maak kennis met de unieke collectie rieten loungemeubelen van &moss. Bekijk onze collectie en kom proef zitten in onze showroom.

 

Rieten loungeset

Houdt u ervan om in de zomer wat langer buiten te blijven zitten? Dan is een rieten loungeset ideaal. Met een rieten loungeset is comfort altijd gewaarborgd. U kunt heerlijk wegzakken in de luxe kussens en zomers nog lang van uw tuin genieten. Of van uw knusse terras! U bent van harte welkom in onze showroom om onze rieten loungesets uit te proberen. U kunt dan ook profiteren van gratis advies voor het indelen van uw tuin of loungehoek. Thea denkt graag met u mee en komt regelmatig met verrassende combinaties.

 

Loungeset riet online bestellen?

Uw loungeset riet deze week al in huis hebben? Wij proberen gedurende het seizoen onze rieten tuinmeubelen op voorraad te hebben. De levertijd kan iets variëren i.v.m. drukte in het seizoen. Wij proberen ons voortdurend te blijven onderscheiden met onze service. Zowel in de showroom als bij de aflevering. Wij tekenen graag een ontwerp uit van uw tuin met onze meubelen en geven je styling advies. Onze eigen chauffeur komt de tuinmeubelen bij u afleveren op een afgesproken tijdstip. Hij plaatst de tuinmeubelen op de gewenste plek bij uw in de tuin.

 

Rotan loungeset uitproberen in onze showroom?

In onze showroom hopen wij u te inspireren met unieke meubelen en verrassende opstellingen. Er is een afdeling met rotan tuinmeubelen, maar u vindt ook teak en gietijzeren tuinmeubelen in onze showroom. Op de rotan afdeling staan bijvoorbeeld rotan ligbedden, rieten tuinstoelen, rotan tuinbanken en rotan tuinsets voor buiten. Kortom, heel veel keuze! Naast meubelen proberen we ieder seizoen een uitgebreid aanbod te hebben van luxe accessoires voor in uw tuin.

Hopelijk zien we u snel in onze showroom in Nunspeet.

Of bekijk hier alle rotan tuinmeubelen>

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak