MENU

Bezoek showroom

Royal Design gaat verder als &moss

Lees meer | Kom langs

Rotan ligbedden voor buiten

Zonnen in stijl

Rotan ligbedden voor buiten

Maak kennis met de unieke collectie rotan ligbedden voor buiten. Bekijk onze collectie en kom proef liggen in onze showroom. Een rotan ligbed voor buiten creëert een rustige en tijdloze sfeer in uw tuin en op uw terras. Houdt u van een serene en tijdloze uitstraling? Dan is een rotan ligbed zeer geschikt. Voor onze rotan ligbedden voor buiten maken wij gebruik van mooie stevige outdoor kussens in twee tinten. De luxe kussens geven een rijk gevoel aan het ligbed.

 

Florence rotan daybed

Een knipoog naar de jaren 60. Dit fantastische rotan daybed gemaakt van 1e klas KUBU riet is een heerlijke loungebank voor zowel binnen als buiten of onder de veranda om (samen) in te zitten. De basis voor dit luxe daybed FLORENCE is van origineel KUBU riet. Hij kan geleverd worden met twee verschillende outdoor stoffen.

 

ANNA ligbed rotan

Zonnen in stijl. Waant u zich aan de Franse Rivièra met deze rotan ligstoel! Een paar straaltjes zonneschijn zijn al genoeg om te kunnen genieten op deze rotan ligstoel met verstelbare rugleuning. Dit mooie rotan ligbed kan geleverd worden met twee verschillende luxe stoffen.

 

Onderhoud van uw luxe ligbedden

Onze gevlochten luxe ligbedden zijn gemaakt van het meest kwalitatieve KUBU rattan. Riet is een natuurlijk product en zal met de tijd vergrijzen. Eenvoudig reinigen met water en zachte zeep, 2 maal per jaar, volstaat. De rotan luxe ligbedden kunnen het hele jaar buiten blijven bestaan, behalve bij sneeuwval. Zodra er sneeuw valt, adviseren wij uw rotan ligbed af te dekken met een hoes. Of op te bergen in een schuur/overkapping. Door weer en wind zullen uw luxe ligbedden in der loop der tijd gaan vergrijzen.

 

Bekijk de rotan ligstoelen in onze showroom

In onze showroom hebben wij een nieuwe ruimte gecreëerd waarin wij onze ruime en authentieke collectie rotan tuinmeubelen presenteren. Zo staan er bijvoorbeeld ook rotan tuinsets, rieten tuinstoelen, rotan tuinbanken en rotan loungemeubelen voor buiten. Kortom, genoeg keuze! In onze showroom hopen wij u verder te inspireren met verrassende opstellingen en luxe accessoires voor in uw tuin.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Of bekijk alle rotan tuinmeubelen

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak