MENU

Bezoek showroom

Gietijzeren tuintafel 85cm LODEWIJK

Gietijzeren tuintafel 85cm LODEWIJK

Onverwoestbaar degelijk: de Lodewijk gietijzeren tuintafel van 85cm. Een prachtige bistrotafel verkrijgbaar in verschillende kleuren.

1.410,-
Stel je vraag

Meer over gietijzeren tuintafel 85cm LODEWIJK

De gietijzeren tuintafel van 85cm LODEWIJK valt op door het elegante, sierlijke gietijzeren onderstel. De bistrotafel met een vierkant tafelblad van 85x85cm biedt plaats aan circa 2 personen. Het is een praktische tuintafel die perfect is voor kleinere terrassen. Ideaal voor die plek in de tuin waar je ‘s ochtends graag je kopje drinkt of kan genieten van de avondzon.

Het gietijzeren onderstel van de bistrotafel is zwart gepoedercoat, waarmee roestvorming wordt voorkomen. In combinatie met het hardhouten tafelblad welke voorzien is van meerdere lagen hoogwaardige lak, is dit een zeer solide en duurzame tuintafel.

Wat betreft de kleur van het gietijzeren tafelblad kan gekozen worden uit een tijdloos kleurenpalet van vier klassieke RAL kleuren. De keuze is tussen grachtengroen, kerkengrijs, parelwit en diepzwart. De kleur van het gietijzeren onderstel is altijd zwart. Past één van deze kleuren toch niet bij je huis of stijl? Neem dan gerust contact met ons op. Maatwerk behoort namelijk zeker tot de mogelijkheden, gezien de gehele productie in eigen beheer plaatsvindt.

Onderhoud gietijzeren bistrotafel

Deze luxe gietijzeren tuintafel van 85cm kan in weer en wind buiten blijven staan. Zonder dat enige bescherming nodig is. Ook vuil, olie en vet hebben geen invloed op de bistrotafel. Regelmatig schoonmaken is aan te bevelen. Maak zowel het gietijzeren onderstel als het gelakte tafelblad schoon met een handwarm water, zachte zeep en een hele zachte borstel of doek. Gebruik geen schurende of agressieve middelen, anders beschadigt de lak en de coating.

Lees meer

Specificaties

Lengte

85cm

Breedte

85cm

Hoogte

75cm

In showroom?

ja

Materiaal

gietijzer, mahonie

Vorm

vierkant

Merk

Royal Design

Productserie

LODEWIJK

Aantal personen

2-persoons

Productsoort

bistrotafel, dining tafel, tuintafel

Onderhoud

afnemen met water & groene zeep

Laat je inspireren!

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak