MENU

Visit showroom

Royal Design continues as &moss

Read more | Visit us
terras advice Royal Design
tailor-made terrace advice
Feel free to

contact us

Customers rated us with a 9.1!

Check reviews (73)

Showroom open

Opening hours

Showroom address

Pascalweg 17
8071 SE Nunspeet

+31 (0)341 250 204
info@nmoss.com

 

You are always more than welcome in our inspiring showroom in Nunspeet! Do you have any questions? Or would you like to schedule an appointment? Feel free to contact us.

What our customers say:

10
Vivian
Bilthoven
28-01-2023
Als een van de eerste klanten van Thea heb ik Royal Design altijd gevolgd in de woonbladen en op social media. Ze heeft gevoel voor stijl en de persoonlijke benadering is top. De lounge meubelen die we destijds hebben gekocht, gebruiken we nog steeds met heel veel plezier. De keuze voor de meubelen (en accessoires) in onze nieuwe veranda was dan ook snel gemaakt. Wederom heel prettig contact, goed advies en perfecte aflevering. Ik zou Royal Design bij iedereen aanbevelen.
Check everything
10
Pelle Tobias Kil
Elburg
13-10-2022
Heel mooi afgewerkt product. Precies in de kleur die bij ons huis past en prachtig afgewerkt. Geleverd binnen de afgesproken termijn en prima netjes afgeleverd.
10
Carolien Kok
Hillegom
26-09-2022
Professioneel bedrijf , waarbij de verkoper( in dit geval Thea)goed over de invulling van de tuinmeubelen nadenkt.(ruimte ten opzichte vd afmeting meubelen.) Hartelijk ontvangst en waarbij ze de tijd nemen voor hun klanten. Wat hetgeen aansprak was de rustige manier van verkopen , absoluut geen “opdringerige” verkoop en trucs. Kortom een zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen!
Check everything
10
fam. Hoekstra
Urk
29-07-2022
We zijn op een zaterdagmorgen naar Nunspeet gereden om een bezoek te brengen aan Royal Design. Een mooie zaak en met de tuinmeubels die we zochten. Geen gepushte verkooppraatjes maar een prettig en eerlijk advies. Onze tuinmeubels werden keurig volgens afspraak door een vriendelijke chauffeur van het bedrijf afgeleverd. Kortom: klasse*****
Check everything

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak