MENU

Visit showroom
terras advice Royal Design
tailor-made terrace advice
Feel free to

contact us

Customers rate us with a 9.1!

Check reviews (73)

Showroom open

Opening hours

Showroom address

Pascalweg 17
8071 SE Nunspeet

+31 (0)341 250 204
info@nmoss.com

 

You are always more than welcome in our inspiring showroom in Nunspeet! Do you have any questions? Or would you like to schedule an appointment? Feel free to contact us.

What our customers say:

10
Iris Thewessen
DELFT
30-07-2023
Heel blij met de mooie tuinbank. Zeer goed en persoonlijk advies en duidelijk contact over de levering.
10
Annie Knol
Meerstad
04-07-2023
We zijn klantvriendelijk te woord gestaan in de prachtige showroom, hadden heel snel onze keuze gemaakt en genieten nu enorm van onze prachtige lounge en low diningset, het draagt bij aan extra meerwaarde voor onze woning !
10
Wim
Elspeet
12-06-2023
Na een kort no-nonsense gesprek in de showroom kwam ik tot mijn aankoop van een fraaie zwarte tuinparasol. De prijs was duidelijk, de levertijd en de manier van afleveren idem. Alles verliep daarna geheel naar wens. Een bescheiden bezorger zorgde voor de installatie van mijn nieuwe aanwinst. Plaatje! Aanbevolen op alle fronten dus!
Check everything
10
Ingrid
Apeldoorn
03-06-2023
Wij zijn erg tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn; snelle duidelijke communicatie en levering. Onder de indruk van de prachtige showroom, lekkere koffie! Wij komen vast nog eens terug!

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open chat
Stuur ons een Whatsapp
Scan the code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?