MENU

Bezoek showroom

Draagtas/ Hoes loungekussens

Draagtas/ Hoes loungekussens

Loungekussens nemen veel ruimte in beslag en zijn vaak groot en onhandig. Een ideale oplossing hiervoor is de draagtas voor uw loungekussens.

vanaf 50,-
Stel je vraag

Meer over de handige draagtas voor loungekussens

Loungekussens nemen veel ruimte in beslag en zijn vaak groot en onhandig. Een ideale oplossing hiervoor is de draagtas voor uw loungekussens. Om extra lang van uw tuinkussens te genieten, raden wij aan deze netjes op te bergen. Dit geldt voor zowel tuinstoelkussens, sierkussens als kussens uit uw loungeset. Het is handig om hier kussentassen voor te gebruiken. Deze kussentas heeft een afmetingen van 90x90x60 cm en hier passen 2 sets loungekussens in van bijvoorbeeld loungeset KOEN.

De optimale bescherming voor uw tuinset tegen vuil, UV en andere weersinvloeden!

De serie is vervaardigd van een SFS-3 materiaal. Dit SFS materiaal is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit 3 lagen. Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht. Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig ‚Äúverdampen”. De extra ventilatiekappen aan de zijkant van de meeste hoezen zorgen voor voldoende ventilatie waardoor condensvorming zo goed mogelijk wordt voorkomen.

Lees meer

Specificaties

Maten (LxBxH)

175x80x80cm, 90x90x60cm

Productsoort

beschermhoes

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak