MENU

Bezoek showroom

Design parasolvoet zwart MALIBU

Design parasolvoet zwart MALIBU

De design parasolvoet zwart MALIBU is een praktische & stijlvolle oplossing. Gemakkelijk verrijdbaar door wielen. Beschikbaar in 35 & 50 kg

vanaf 115,-
Stel je vraag

Meer over design parasolvoet zwart MALIBU

Combineer functionaliteit met hedendaagse design met de design parasolvoet zwart MALIBU. De stevige verrijdbare parasolvoet is voorzien van drie ingebouwde wielen. Zo is deze zwarte parasolvoet eenvoudig te verplaatsen naar de plek op jouw terras waar schaduw het meest nodig is. Bovendien is de parasol voet voorzien van een rubbere stootrand. Zo voorkom je onnodige beschadigen aan je parasolvoet of tuinmeubilair.

Maar wat maakt de design parasolvoet MALIBU nu écht uniek? Haar prachtig diepe, mat zwarte kleur, welke zorgt voor een elegante en glamoureuze aanvulling op iedere tuin. Bijkomend voordeel: zwart raakt nooit uit de mode. De MALIBU parasolvoet hoeft niet verstopt te worden, want is met recht een plaatje om naar te kijken!

Deze ronde parasolvoet heeft een doorsnee van 50 cm, waarbij je qua gewicht de keuze hebt uit 35 en 50kg. Door de verrijdbare parasolvoet volledig te vervaardigen uit beton gaat de MALIBU ook lang mee. Beton is namelijk een ontzettend sterk materiaal met een hoge draagkracht.

Designer merk Jardinico

De luxe parasol voet MALIBU is met de grootste zorg ontworpen door het Belgische designer merk Jardinico. Het bedrijf heeft passende buitenoplossingen voor elke omgeving en sfeer. Zo kan jij van je buitenruimte een mooie plek maken waar je samen komt, kunt ontspannen en mooie herinneringen kan maken met vrienden en familie. Jardinico heeft unieke en exclusieve meubelstukken voor op jouw terras of tuin. Het perfect voorbeeld hiervan is de praktische en prachtige design parasolvoet zwart MALIBU.

Lees meer

Specificaties

Diameter

50cm

Diameter tube

ø58cm

In showroom?

nee

Materiaal

beton

Merk

Jardinico

Productsoort

parasolvoet

Onderhoud

afnemen met water & groene zeep

Laat je inspireren!

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak