MENU

Bezoek showroom

BYS by Bryck bijzettafel

BYS by Bryck bijzettafel

Deze stalen bijzettafel uit de collectie van BRYCK kun je er wel bij hebben! Kijk verder dan het strakke uiterlijk en je snapt waarom. BYS by BRYCK blijkt een sterk staaltje slim design. Degelijke constructie van Nederlands fabricaat, sobere vorm, multifunctioneel gebruik.

495,-
Stel je vraag

MEER OVER BYS BY BRYCK BIJZETTAFEL

BYS by BRYCK kun je er wel bij hebben! Kijk verder dan het strakke uiterlijk en je snapt waarom. BYS by BRYCK blijkt een sterk staaltje slim design. Degelijke constructie van Nederlands fabricaat, sobere vorm, multifunctioneel gebruik. Een lust voor het oog, fantastisch afgewerkt en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De BYS by BRYCK bijzettafel is het kleine broertje van de BYS by BRYCK salontafel! Een nieuwe tijdloze bijzettafel voor binnen en buiten. Deze rvs matzwarte bijzettafel is van Nederlands fabrikaat. En.. net als bij de BYS by BRYCK salontafel wordt er een kaarsenstandaard (en bijpassende kaars) bijgeleverd. De buisvormige kaarsstandaard heeft een sterke magneet. Zo plaats je de houder waar je wilt en blijft deze toch kaarsrecht en veilig naast je staan. BYSonder slim toch!

Lees meer

Specificaties

Levertijd

binnen 1 à 2 weken op jouw terras

Lengte

50cm

Breedte

50cm

Hoogte

50cm

In showroom?

ja

Materiaal

staal

Vorm

vierkant

Merk

Bryck

Productserie

BYS

Productsoort

bijzettafel, tuintafel

Onderhoud

afnemen met water & groene zeep

Laat je inspireren!

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak