MENU

Bezoek showroom

Buitentafeltje rond LEO

Buitentafeltje rond LEO

Creëer een gevoel van rust in jouw exterieur met buitentafeltje rond Leo. Eenvoudig, elegant én onderhoudsvrij. Verkrijgbaar in 3 formaten.

vanaf 330,-
Stel je vraag

Meer over buitentafeltje rond LEO

Eenvoudig maar toch elegant: het buitentafeltje rond LEO van Vincent Sheppard. Door de prachtig organische ronde vorm creëert de LEO een gevoel van rust op jouw terras. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht is dit luxe buiten tafeltje ook zeer handzaam. Zo neem jij het tuintafeltje eenvoudig mee naar al jouw favoriete plekken in de tuin! Doordat het design is voorzien van verstelbare nylon glijvoetjes voorkom je ook krassen op jouw buitenvloer. Een prachtig, praktisch aanvulling dus op jouw buitenruimte.

Het gepoedercoat aluminium tafeltje buiten wordt geleverd in een lava grijze kleur. Kenmerkend voor het aluminium materiaal is dat het onderhoudsvrij en weersbestendig is. Daardoor is het buiten tafeltje eenvoudig in onderhoud. Met een zachte doek in combinatie met een milde oplossing van water en schoonmaakmiddel is het aluminium tafeltje buiten simpel en snel te reinigen.

Verkrijgbaar als salon- en bijzettafel

Het buitentafeltje is beschikbaar in drie verschillende formaten. Het hogere tafeltje is met een hoogte van 48 cm en 45 cm Ø blad perfect geschikt als bijzettafel voor buiten. De andere twee ronde buitentafeltjes zijn door het royalere blad uitstekend geschikt als salontafel. Deze zijn verkrijgbaar in 60 cm Ø met een hoogte van 32 cm & 70 cm Ø met een hoogte van 38 cm.

Lees meer

Specificaties

In showroom?

nee

Materiaal

aluminium

Vorm

rond

Merk

Vincent Sheppard

Productserie

LEO

Productsoort

bijzettafel, salontafel, tuintafel

Onderhoud

afnemen met water & groene zeep

Laat je inspireren!

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak