MENU

Bezoek showroom

Royal Design gaat verder als &moss

Lees meer | Kom langs

Buitenkleed polypropyleen HUDSON

Buitenkleed polypropyleen HUDSON

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam: het prachtige HUDSON buitenkleed van polypropyleen. Bestand tegen slijtage, wrijving en vlekken.

vanaf 249,-incl. 21% BTW
Stel je vraag

Meer over buitenkleed polypropyleen HUDSON

Kwaliteit en design in één: het rechthoekige buitenkleed polypropyleen HUDSON. Dit smaakvolle buitenkleed is bestand tegen slijtage, wrijving, vlekken en schimmel. Door de kleurvaste vezels zal het kleed ook niet snel vervagen. Zo ben jij verzekerd van een buitenkleed waar je jarenlang van kunt genieten. Andere fijne bijkomstigheid: een buitenkleed van polypropyleen is zeer onderhoudsvriendelijk.  Je maakt dit grijze kleed dan ook eenvoudig schoon met de tuinslang. Na het afspoelen kun je het buitentapijt laten opdrogen in de zon. Toch nog vlekken in je buitenkleed? Maak het dan schoon met onze fabric cleaner en bescherm met onze fabric protector.

Het dun gesponnen materiaal in twee verschillende kleurtinten grijs maken de HUDSON met verfijnd en uniek. Dit rechthoekige outdoor kleed wordt dan ook met de grootste zorg, handgemaakt in België door het design merk Roolf Living.

De HUDSON is beschikbaar in drie maatvoeringen, 160×230 cm, 180×280 cm en 230×330 cm. Liever een variant met minder rechte lijnen dan is het ronde buitenkleed HUDSON wellicht wel wat voor jou. Kom eens langs in onze showroom in Nunspeet. Dan denken we graag met je mee over het juiste formaat en de set-up van jouw tuin met buitenkleed en kun je direct de verschillende kleden en materialen in het echt bewonderen.

Lees meer

Specificaties

In showroom?

ja

Materiaal

outdoor textiel

Vorm

rechthoek

Merk

Roolf Living

Productsoort

buitenkleed

Onderhoud

fabric cleaner, fabric protector

Laat je inspireren!

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak