MENU

Bezoek showroom

Buitenhaard The Buzz – Faber

Buitenhaard The Buzz – Faber

The Buzz is een krachtige verrijdbare buitenhaard van het merk Faber met aan 3 zijden glas. Eenvoudig bedienbaar en de gasfles is onzichtbaar onder de haard te plaatsen.

1.500,-
Stel je vraag

Meer over buitenhaard The Buzz – Faber

Deze buitenhaard ziet u niet snel over het hoofd. The Buzz is een stoere, krachtig vormgegeven gashaard in de kleur zwart en met een hoogte van 140cm een echte eyecatcher voor op het terras. Een ideale terras verwarmer die dankzij de grote wielen heel handig te verplaatsen is. De buitenhaard is ontworpen door meester ontwerper Kees Marcelis voor Faber. Doordat de haard aan 3 zijden glas heeft, is het zicht op het vuur maximaal. The Buzz is voorzien van een log burner. Hierdoor lijkt het alsof de houtblokken echt branden, doordat de brander onder de houtstammen is geplaatst. De tuinhaard is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met aansluiting voor een gasfles die mooi verborgen kan worden achter het deurtje aan de achterkant van de haard of met een vaste aansluiting voor aardgas. Met een vermogen tot wel 10 kW hoeft u geen kou meer te lijden. Tegen een kleine meerprijs is The Buzz in een cortenstaal uitvoering te verkrijgen. Dit materiaal verroest in de buitenlucht, maar dat hoort zo. Dat geeft de buitenhaard een nog stoerder karakter. Faber kenmerkt zich door kwaliteit en betaalbaarheid, en dat doen ze al sinds 1844. Voor meer technische informatie over The Buzz, mag u ons altijd bellen of mailen.

Lees meer

Specificaties

Lengte

62cm

Breedte

62cm

Hoogte

140cm

Levertijd

binnen 6 weken op jouw terras

In showroom?

ja

Merk

Faber

Productsoort

terrasverwarming

Onderhoud

afnemen met water & groene zeep

Laat je inspireren!

 • Uniek design
 • Persoonlijk contact
 • Duurzame producten
 • Eerlijke prijzen
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak