MENU

Bezoek showroom

Top 7 Luxe tuinmeubelen merken

De keuze is gemaakt: je wil graag mooie, nieuwe luxe tuinmeubelen. Maar welke luxe tuinmeubelen merken zijn er nu allemaal op de markt? Bij &moss helpen we je graag! Daarom hebben we speciaal voor jou dit lijstje met de top 7 beste luxe tuinmeubelen merken samengesteld om je een handje te helpen bij het oriëntatieproces.

Authentiek en chique

#7 Borek

Tover jouw tuin om tot een volwaardige buitenkamer met de exclusieve tuinmeubelen van Borek. Dit luxe tuinmeubelen merk is van oorsprong Nederlands en beschikt over een brede collectie meubelen die binnen en buiten in stijl met elkaar verbindt. Van luxe loungemeubelen tot prachtige dining sets, zitzakken, parasols en meer. De tuinmeubelen collectie van Borek heeft voor ieder wat wils.

Het creëren van balans tussen design en functie is iets wat Borek dagelijks bezighoudt. Hierbij werken ze met getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Bovendien laten ze zich inspireren door de design- en modewereld. Zo heb jij altijd authentieke en unieke tuinmeubelen en accessoires. Een deel van het Borek assortiment vind je online bij &moss. Niet helemaal gevonden wat je zoekt? Kom dan langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden.

parasol-en-ligbed-Borek
Fris & uniek

#6 Max&Luuk

Wil jij een chique sfeer creëren in jouw tuin? Maak dan kennis met de luxe tuinmeubelen van Max&Luuk! Hun unieke collectie sluit namelijk naadloos aan op iedere luxe buitenleefruimte. Dit Nederlandse designer merk voert een volwassen, stijlvolle tuinmeubelcollectie en wekt een gevoel van vrijheid en zorgeloosheid op. En dat stukje ontspanning is precies wat wij associëren met een warme Nederlandse zomerdag.

Een item uit de collectie die Max&Luuk perfect belichaamd is de comfortabele FAYE lounge tuinstoel. Speels door haar organische vormen, maar tegelijkertijd ook elegant door het slanke stalen frame. Deze elementen zorgen voor een frisse uitstraling en unieke stijl. Naast de FAYE heeft Max&Luuk nog veel meer prachtige items die jouw tuin een verfijnde en gezellige sfeer geven.

tuinmeubelen-Max&Luuk
Max&Luuk-loungestoel
Passend voor elk exterieur

#5 Jardinico

Kom heerlijk tot rust met de luxe tuinmeubelen van Jardinico. Dé plek waar je kunt genieten van het lekkere weer en mooie herinneringen kan maken met familie en vrienden. Met de tuinmeubelen, van dit van oorsprong Belgische merk, creëer je jouw ideale buitenruimte in een handomdraai. Hun streven is dan ook niet voor niets het realiseren van de beste, comfortabele momenten voor hun klanten.

Van tuintafels tot parasols en van loungebanken tot vloerkleden voor elke wens heeft Jardinico passende buitenoplossingen. Door de hoge kwaliteit materialen in combinatie met comfort en design voegt het nét dat beetje extra toe aan jouw exterieur. Je kunt kiezen voor een volledige set of juist aanvullen met toffe Jardinico accessoires. Onze persoonlijke favorieten zijn hun stijlvolle vloerkleden en parasols.

Jardinico-tuinmeubelen-merk
Kleurrijk & comfortabel loungen

#3 Roolf Living

Wil jij een uitnodigende buitenruimte creëren waar vrede, liefde en harmonie hand in hand gaan? Maak dan kennis met Roolf Living. Dit unieke Belgische merk voert een collectie luxe tuinmeubelen die staat voor op en top loungen in stijl. Zo geef je jouw tuin, terras of balkon meer kleur zonder in te boeten in stijl. Met de duurzame zitzakken, poefs en buitenkleden van Roolf Living is er altijd een item dat perfect aansluit bij jouw exterieur!

Betaalbaarheid, goede kwaliteit en een uniek design zijn de speerpunten van Roolf. Als je het ons vraagt dan is de outdoor zitzak DOTTY M hét item uit hun collectie die dit perfect symboliseert. Deze stijlvolle zitzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Bekijk dan direct de exclusieve Roolf Living collectie bij &moss!

Roolf-Living-merk-tuinmeubelen
Dotty-zitzakken-Roolf
Stijvol & eigentijds

#2 Vincent Sheppard

Maak jouw exterieur compleet met de exclusieve tuinmeubelen van Vincent Sheppard. Over elk detail hebben ze nagedacht; van ontwerp tot materiaal. Echt vakmanschap, stuk voor stuk tot in perfectie. Zo zijn alle luxe tuinmeubelen heuse kunstwerken met een verfijnde, high-end uitstraling. Bovendien staat dit van oorsprong Belgische merk bekend om zijn ecologische, sociale en economische duurzaamheid.

Onze persoonlijke favoriet? Dat is de aluminium loungeset KODO. Deze loungeset is namelijk het perfecte voorbeeld van alles wat Vincent Sheppard zo’n uniek merk maakt. Een prachtige combinatie van uitzonderlijk hoog comfort en tijdloos design. Ervaar zelf het ruime aanbod Vincent Sheppard bij &moss!

luxe tuinmeubelen Vincent Sheppard

Jouw favoriete luxe tuinmeubelen merk gevonden?

Hopelijk heb je in deze blog een beter beeld gekregen van de verschillende luxe tuinmeubelen merken. Wil je direct het uitgebreide aanbod van de merken bekijken? Bekijk dan het volledige assortiment op onze website of kom langs in onze showroom in Nunspeet en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden!

Bekijk alle luxe tuinmeubelen

Kom langs in onze showroom

Of volg ons op Pinterest voor meer inspiratie!

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?